div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Carolina Cojocaru, despre pasiunea pentru frumos: Datorită experienței reușesc să satisfac clientele și să citesc personalitatea acestora

La vârsta de doar 23 de ani a reușit să acumuleze un bagaj vast de cunoștințe în domeniul make-up și hairstyle. Carolina Cojocaru se numără printre tinerele care și-a început o carieră din pasiunea pentru frumos, iar peste ani munca dă roade vizibile. Cu un talent aparte de a picta frumusețea pe chipul femeilor, este un exemplu demn de urmat datorită performanțelor atinse.

A făcut primul curs la vârsta de 18 ani în domeniul de hairstyle, iar odată cu aceast provocare au apărut noi experiențe frumoase în viața sa.

Ultima perioadă a jucat un rol foarte important în dezvoltarea mea personală cât și profesională, întrucât am avut șansa să mă dezvolt profesional pe plan internațional. Am reușit să mă încadrez și să colaborez cu două saloane Beauty în care satisfac clienți din toată lumea la standarde internaționale de calitate. La fel, un pas destul de important este scopul de a pune fundamentul unui business personal în domeniul frumuseții ceea ce va conține servicii de make-up clasic, semipermanent cât și partea de Hair styling. Lucrez la un scop grandios de a pune pe picioare un business plan bine punctat datorită faptului că am început studiile în Business Management la o Universitate puternică din United Kingdom.

 Ceea ce tânăra urmărește este să le determine pe femei să se bucure de atuu-rile lor și să fie conștiente de frumusețea și de personalitatea lor. Determinată, pe alocuri timidă dar deșteaptă, Carolina consideră relația dintre specialist și clientă una specială bazată pe încredere și sinceritate.

Întotdeauna am avut o pasiune aparte față de hairstyle și arta coafurii, datorită perseverenței și talentului meu am reușit să obțin succese și să capăt încrederea clienților mei. Îmi place să creez look-uri totale și schimbări care să includă o legătura între make-up și Hair style, iar datorită experienței reușesc să satisfac clienții și să citesc personalitatea acestora. Acest fapt aduce maximă satisfacție la etapa finală, când clientul îmi mulțumește și îmi oferă energie si motivație de a continua.

Să recunoaștem…apelăm deseori la un anumit serviciu fără a cunoaște valoarea dar prin prisma specialistului care efectuează acea procedură. Iată de ce, este important ca să ne găsim persoana care ne va înțelege din priviri și totodată își cunoaște meseria.

Peste 80% din calitatea serviciului de Hair styling se datorează alegerii specialistului la care vă adresați, cunoștințele și profesionalismul acestuia vă va garanta un păr frumos și sănătos care se va menține în timp. Asigurați-vă că urmăriți acești 3 pași:

 1. Consultațiacare trebuie sa fie gratuită si să constituie dialogul întrebări răspunsuri dintre client -merșter;

 2. Creația însăși procedura trebuie sa fie executată la înalte standarde de calitate și cu materiale profesionale, mereu am optat pentru un proces sigur care nu agresează părul și care îi va păstra pe cât de posibil aspectul sănătos și îngrijit.

3. Menținerea – după vopsire este recomandat menținerea parului cu tratamente executate periodic la salon și o îngrijire cu produse profesionale individual selectate de către Hair stylist pentru a menține o buna calitate a părului în condiții casnice .

Citește și- Make-up artista Carolina Cojocaru, despre etapele unui machiaj reușit

Podoaba capilară a devenit un atuu important pentru femei, astfel că tendințele se schimbă de la an la an, hairstyliștii profesioniștii fiind însă la curent cu toate. Despre ce se poartă în 2023, Carolina a venit cu o concretizare.

Dacă primul lucru pe care cineva îl observă la tine este părul și nu chipul tău atunci ai ales culoarea și tehnica greșită! Alege nuanța în dependentă de culoarea tenului, culoarea ochilor și tipajul tău ca persoană. În 2023 tehnicile naturale cu relief lin și trecere cursivă iau locul de frunte, alege-le în cazul în care nu iubești schimbări radicale și îți place naturalețea. La fel poți opta pentru sunkisseshighlights o nouă tehnică ce presupune counturing-ul feței și o tentă ușor mai deschisă de șuvițe în păr. Iar, dacă ești o persoană spontană și deschisă la schimbări anul asta poți să adaugi contrast în podoaba capilară cu o largă paletă de culori vii (de la roșu, bordo la verde etc .)contrastele de nuanțe la poluri diferite te va face să te simți specială și admirată.

Chiar dacă în trecut nu existau saloane de frumusețe și femeile își vopseau părul în condiții casnice, mediul în care trăim ne dictează alte reguli. Una dintre ele spune că o podoabă capilară frumoasă o poți obține apelând la un hairstylist și nici într-un caz nu se recomandă vopsirea de una singură.

Sunt contra vopsirilor acasă și nu cred că ar exista plusuri din poziția mea de Hair stylist. Părul deține un rol important în aspectul unei femei, iar acestea nu fac acasă doar de a complica munca din urma a meșterului deoarece orice detaliu contează începând de la brandul de vopsea pe care îl folosiți și încheiem cu metoda de aplicare și timpul produsului pe păr. Sunt nenumărate cazuri când nu putem ajunge la rezultatul dorit de clientă anume din cauza că acesta anterior s-a vopsit singura acasă sau mai grav a deteriorat semnificativ calitatea acestuia, fiecare își cunoaște și învață meseria sa de aceea am să susțin cu insistență vizitele regulate la salon.

Cum să ai un păr sănătos, lucios și moale? Simplu! Urmează sfaturile oferite de Carolina Cojocaru și bucură-te de o podoabă capilară ce va atrage priviri oriunde ai merge.

Prioritatea Nr.1 este o alimentație echilibrată cu conținut sănătos și bogata în vitamine, suplimentele alimentare, hidratarea și o rutină de îngrijire prestabilită după tipul de păr și necesitățile acestuia, inclusiv somnul și evitarea situațiilor de stres. Totodată, celulele tind primăvara să se regenereze, iar acestea în consecință provoacă căderea parului, fiind un proces obișnuit și face parte din dezvoltarea foliculilor de păr. Înafara indicațiilor menționate mai sus putem ajuta părul nostru prin folosirea tratamentelor potrivite pentru a preveni căderea, folosirea unei perii din fibre naturale, evitarea tratamentelor chimice, instrumentelor de coafat cu căldură ridicată și a coafurilor care oferă incomoditate la nivel de scalp.

Instagram/ Carolina Cojocaru

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6