Carmen Stanca: “Frumusețea feminină nu poate fi încadrată într-un tipar anume, deoarece femeile sunt frumoase de la natură. Scopul meu este să le fac fericite, nu doar frumoase!”

Carmen Stanca Beauty Creator & Academy” este brandul care s-a născut din dorința româncei Carmen Stanca de a transforma femeile în DIVE. Originară din Ramnicu Valcea, la doar 29 de ani își gestionează propria afacere în domeniul frumuseții, cu multă pasiune și încredere. A pornit de la zero, doar cu un vis și anume acela de a avea propriul salon de beauty. Despre provocări zilnice și despre dorința continuă de a se perfecționa, antreprenoarea ne-a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Revista Isecrete.

Sunt atât de pasionată de activitatea mea zilnică încât a devenit parte principală din viața mea. Niciodată nu m-am gândit că îmi va place într-atât și că voi face din asta un scop precis de a înfrumuseța chipurile femeilor. Dar, iată-mă aici, într-o continuă dezvoltare pentru a oferi clientelor cele mai noi tehnici, pentru a le vedea zâmbind și purtând cu mândrie ceea ce eu creez pentru ele! Sunt o persoană dedicată meseriei și nu fac rabat la calitate. Întotdeauna încerc să mă autodepășesc. Mă consider o perfecționistă, iar acest lucru are ramificații în tot ceea ce fac.

În ceea ce privește studiile, chiar dacă nu practic, mi-am obținut două licențe, cea de “Asistent medical”și de“Inginerie economică industrială”. Însă m-a indignat mereu acest lucru deoarece în adolescență visam să devin medic sau arhitect deși, în liceu îmi întindeam toate colegele pe băncile școlii și le pensam în pauzele dintre ore.

Pentru că nimic nu este întâmplător în viață cred că acest vis al meu m-a determinat să îmi dezvolt pasiunea pentru frumos, peste ani realizând că fac ceea ce mi-am dorit, o doză de medicină cu o doză de arhitectură, pentru că lucrez pe corpul uman cu acul, creând artă!

Fire carismatică, curajoasă, independentă dar și perfecționistă, și-a dat seama că industria beauty este direcţia pe care își dorește să o urmeze. Știe cum să scoată în evidență frumusețea naturală a unei femei cu ajutorul procedurilor beauty, iar asta o face un specialist profesionist în ochii celor care îi pășesc pragul salonului.

Fiind pasionată de frumusețe încă din adolescență, am decis să intru în acest fascinant domeniu în urmă cu 4 ani pentru a-mi fructifica pasiunea. Sunt o mare “consumatoare de beauty”, îmi dedic buget și timp lunar, special pentru îngrijirea personală și de aceea știu să transmit această pasiune pe chipul tuturor clientelor care își doresc și mai multă frumusețe. Pasiunea mea este micropigmentarea, realizez toate cele 3 tehnici(eyeliner, buze, sprâncene),  iar prin extensiile de gene aduc completare și profunzime privirii. Atunci când le fac pe ambele sunt îndrăgostită de schimbarea look-ului și al rezultatului final.

Se spune că un om are nevoie de 6 luni pentru a lua o decizie radicală în viața lui. Eu am luat-o pe moment, într-o zi de 13 a lunii și am făcut înscrierea la cursurile de dermopigmentare acreditate ale Academiei Simetric. A fost una din cele mai bune decizii din viața mea, iar pentru mine se adeverește și citatul lui Eduard Peter:“Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața”.

Pot să spun cu mândrie că sunt “o poveste de succes” a Academiei Simetric Beauty&Business, unde Larisa Tanase mi-a pus în mâini bazele  carierei mele și mă “șlefuiește” continuu ca pe un diamant, iar alături de ea am parcurs toate cursurile Academiei pentru a-mi perfecționa toate tehnicile de lucru:

 • Stilizarea și laminarea sprâncenelor și genelor; 
 • Cursul de micropigmentare a sprâncenelor;
 • Cursul de micropigmentare eyeliner și buze;
 • 3 cursuri de aprofundare în dermopigmentare- programul de ucenicie;
 • MasterClass “Secretele corecților de success”;
 • MasterClass “Corecții în dermopigmentare”;
 • MasterClass “Micropigmentare powder pixel”;
 • Îndepărtarea tatuajelor cu laser și substanță.

La scurt timp după primul curs de dermopigmentare, am urmat cursurile pentru extensiile de gene, iar până în acest moment am absolvit aproximativ 40 de cursuri de la traineri români și internaționali, de la cursurile de bază până la Hollywood, Royale Volum.

“Dragostea pentru frumusețe s-a concretizat până acum cu peste 300 de proceduri de micropigmentare și 1.500 de seturi de extensii de gene, ceea ce înseamnă aproximativ 4.000 de ore de muncă și practică”.

Consider că în fiecare om există o parte care vrea să aibă succes și o altă parte care progresează spre succes. Prin perfecționări, participări la diverse work-shopuri, congrese, conferințe și cursuri de specializare (aproximativ 60 la număr),  mi-am dezvoltat un business frumos care crește zi de zi datorită dorinței, pasiunii și perseverenței mele.

Spiritul antreprenorial l-a dobândit de la părinții săi care au avut diverse afaceri, la unele fiind implicată activ și Carmen.

Astfel, am ajuns la concluzia că antreprenoriatul nu este un mod de afacere, cât un mod de a gândi, un set de abilități, de reguli și viziuni, toate diferite, iar antreprenorii au ceva în comun: întotdeauna continuă să acționeze. Nu știu dacă am descoperit un anume secret al succesului însă știu că prin multă practică, perseverență și ambiție poți ajunge să fii bun în ceea ce faci.

Niciodată nu am știut să iubesc cu jumătăți de măsură, întotdeauna am oferit totul, iar totul m-a adus aici, după mii de ore de practică.  Sunt o persoană răbdătoare, responsabilă și asumată, de asemenea lucrez conform teoriei și practicii cu tehnici și instrumente folosite corect. Ofer calitate superioară, aparate de ultimă generație și proceduri efectuate la cel mai înalt nivel. 

În domeniul beauty, pe lângă talent, simț artistic, mult mai importantă este pasiunea și iubirea pentru aceasta. Când iubești ceea ce faci, nu există muncă, există doar o relaxare a timpului și o continuă dezvoltare a minții, prin acumulare de informații menite să te transforme într-o versiune superioară de ceea ce ești azi, iar când acțiunile tale îi inspiră pe ceilalți să viseze mai mult, să învețe mai mult, să facă mai mult, atunci ești cu adevărat lider.

“Investesc foarte mult în dezvoltarea mea profesională, atât financiar cât și fizic”

Am investit timp, în zeci de ore la cursuri de specializare, nenumărate nopți nedormite pentru că citeam continuu și reascultam cursurile pe care le făceam online și bineînțeles, am investit suflet în toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, din simplul motiv că iubesc ceea ce fac și pentru că, dacă ar fi să o iau de la capăt, aș alege să fac același lucru.

Este adepta naturaleței, iar procedurile realizate de ea se caracterizează printr-o abordare și un design personalizat. Fiecare clientă în parte este tratată regește.

Nu voi uita niciodată zilele în care mai multe cliente de-ale mele mi-au spus că pentru ele, eu sunt regina sprâncenelor din Ramnicu Valcea, iar asta este un lucru foarte frumos, iar eu îmi dau seama cât de mult îmi apreciază munca.

În urma experienței și a valorii pe care o ofer serviciilor mele, sunt în prezent Trainer în cadrul academiei mele, specialist în dermopigmentare acreditat de către Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei, master lash artist și formator autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Sunt și specialist în îndepărtarea tatuajelor cu laser și substanță.

Și-a urmat visul, iar de 4 ani deține un studiou în Râmnicu Vâlcea, care se distinge prin servicii de calitate, dar și prin eleganță. “Carmen Stanca Beauty Creator & Academyeste suma a 90% muncă și 10% inspirație și reprezintă locul unde redarea frumuseții devine fericire!

În cabinetul meu, clientele beneficiază de diverse servicii de calitate, cum ar fi:

 • Micropigmentarea sprâncenelor, eyeliner-ului și buzelor;
 • Îndepărtarea tatuajelor și a sprâncenelor cu laser și substanță;
 • Stilizarea sprâncenelor clasică cu vopsea și henna;
 • Laminare gene și sprâncene;
 • Extensii de gene (de la cele clasice până la mega volum).

În business nu există legi sau modele universale valabile care să garanteze reuşita, ci doar situaţii-lecții din care se poate învăţa. Dacă la început toate veniturile sale erau reinvestite în studiou, în specializări și perfecționări – în prezent, afacerea antreprenoarei se îndreaptă spre o cifră de afacere care îi permite să viseze la o “extindere a pasiunii”.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6