[geot country="Romania"] [/geot]

Care este relaţia dintre Enrique Iglesias şi celebrul său tată: “Am suferit mult, nu ne-am văzut timp de 10 ani!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează un cuplu de mai bine de 12 ani, însă în toată această perioadă, jucătoarea de tenis n-a apucat să-l cunoască pe tatăl lui Enrique, celebrul Julio Iglesias. De vina este relația rece dintre cei doi, care nu-și vorbesc cu anii.

„La 18 ani m-am separat de familia mea. A fost un moment dificil. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut niciun contact cu tatăl meu.  Am suferit dar muzica mi-a dat forţa necesară”, mărturiseşte artistul.

Chiar dacă a fost acuzat că a ajuns să cunoască celebritatea datorită tatălui său, Enrique spune că acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă publicul nu ar fi iubit muzica pe care o promovează. „Că am avut ocazii pe care alţi artişti s-ar putea să nu le fi avut? Bineînţeles, dar este imposibil să reuşeşti acest lucru dacă nu ai melodii la care publicul să se conecteze”.

Artistul a recunoscut că el şi tatăl său au avut de-a lungul timpului o relaţie încordată, dar lucrurile stau altfel astăzi. „Am avut o concersaţie drăguţă în urmă cu câteva zile. Mi-a plăcut mult”, a adăugat Enrigue.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6