[geot country="Romania"] [/geot]

Când și de ce se pierde dorința sexuală

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Chiar dacă nu e pe primul loc, sexul joacă un rol important într-un cuplu. Ideea de a petrece momente romantice cu partenerul tău este aproape întotdeauna binevenită, însă nu şi atunci când unul dintre voi îşi pierde dorinţa de a face dragoste.

Iată care ar putea fi principalele motive:

Nu vă mai simţiţi atraşi unul de celălalt

Sexul are de-a face cu atracţia fizică şi spirituală. Pentru a ajunge să vă iubiţi pasional în aşternuturi, trebuie să vă apreciaţi fizic în primul rând şi, bineînţeles, să ajungeţi să vă cunoaşteţi mai ceva ca pe sine. Conform unui studiu realizat recent în Statele Unite ale Americii, 45% dintre bărbaţi îşi pierd mai repede interesul faţă de parteneră comparativ cu femeile, care doar în procent de 10% pot să se îndrepte spre altcineva.

Petreceţi mai mult timp separat decât împreună

Zicala „ochii care nu se văd, se uită“ este pe cât se poate de adevărată. Partenerii care îşi petrec multe ore la serviciu, cu prietenii şi abia îşi mai amintesc că sunt într-o relaţie nu vor avea nicio dorinţă de a face sex cu partenerul şi vor invoca motive precum stresul, oboseala sau timpul ocupat. Dacă observi că partenerul tău te evită şi preferă să stea la birou, chiar şi în timpul liber, înseamnă că la mijloc există un conflict sau pur şi simplu nu se mai simte atras de tine. Încercaţi să discutaţi faţă în faţă şi să vedeţi dacă puteţi sau nu rezolva problema.

Unul dintre voi şi-a găsit pe altcineva

În ziua de astăzi, e foarte greu să ai încredere într-un partener care îţi garantează că îţi va fi loial şi, peste o vreme, te trădează chiar şi cu cea mai bună prietenă. O relaţie de durată trebuie să fie bazată pe respect, încredere şi iubire, pentru ca mai apoi să existe nevoia de sex.

Dacă unul din voi şi-a găsit pe altcineva, e normal să nu mai simţiţi nicio dorinţă de a avea intimitate, motiv pentru care e mai bine să puneţi punct lucrurilor.

Aveţi o problemă emoţională

Există persoane, de regulă femei, care se confruntă cu blocaje emoţionale şi traume, iar când vine vorba de sex, nu sunt capabile de a-şi satisface partenerul. Dacă nu există înţelegere şi dorinţa de a depăşi împreună situaţia, s-ar putea ca lucrurile să degenereze şi există riscul ca interesul sexual să se piardă cu totul. Dacă unul din voi se confruntă cu o astfel de problemă, ar trebui să apelaţi la un psiholog sau să faceţi o terapie de cuplu.

Nu vă place sexul

Da, ai auzit bine. Există persoane care nu sunt atât de împătimite după plăcerea carnală şi, preferă, să îşi dovedească iubirea prin alte gesturi romantice. Dacă nu vă place sexul sau nu v-a plăcut până acum, încercaţi să faceţi lucruri noi împreună, care să vă ajute să vă descoperiţi şi nu uitaţi niciodată de preludiu. Uneori, un preludiu va reuşi să transforme cu totul o seară romantică în doi.

Sursa- https://clickpentrufemei.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua

Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6