[geot country="Romania"] [/geot]

Bilanț nou: 4 morți în R. Moldova.

O femeie de 63 de ani care a fost adusă ieri la spitalul din Edineț a decedat azi dimineață din cauza infecției cu Covid-19.

Aceasta a fost adusă de la Briceni ieri, iar azi dimineață s-a stins din viață, transmite Știri.md.

Informația despre decesul femeii de 63 de ani fost confirmată pentru Deschide.md de Corneliu Cosovan, șeful IP Edineț, care este și membru al Comisiei Situații Excepționale din Edineț.

Persoana a decedat azi dimineață în jurul orei 05.00. Autoritățile întreprind toate măsurile pentru a identifica persoanele care au fost în contact cu persoana care a fost infectată”, a adăugat Cosovan.

Menționăm că aceasta este a patra persoană din țară care moare din cauza COVID-19.

O femeie de 55 de ani din Tiraspol a decedat astăzi de COVID-19. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican din Transnistria cu pneumonie bilaterală.Cea de a doua persoană s-a stins din viață la data de 27 martie și este o persoană din sistemul medical.Precizăm că în Republica Moldova prima persoană a decedat de COVID-19 pe 18 martie

Potrivit datelor oficiale, până în prezent,în Republica Moldova au fost înregistrate deja 4 decese din cauza COVID-19, iar mai mulți pacienți infectați s-au vindecat.

Știri.md amintește că, începând cu 25 martie, este limitată mișcarea populației în municipii, orașe și centre raionale pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Menționăm că pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

Obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului. Ce e bine să faci astăzi ca să îți meargă bine tot anul

Majoritatea bucatelor de pe masa de Crăciun sunt preparate din carne de porc, ceea ce simbolizează dorinţa de a avea un trai îmbelşugat. Tradiţional se servesc friptură şi cârnaţi de porc, sarmale, răcituri, bătute, peşte, dar şi fructe, dulciuri şi băuturi. În Moldova este atestat şi obiceiul de a mînca mămăligă în ziua de Crăciun, căreia îi sînt atribuite conotaţii magice.

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6