div#ast-scroll-top { display: none !important; }

’’Beauty Salon Mirela Cosmetics’’ – afacere creată din pasiune pură! Interviu cu lashmaker, lash expert și make-up artista Mirela Vîrlan din România.

Veți rămâne surprinse să aflați cât de solicitate sunt astăzi serviciile de machiaj. La un simplu search pe net și pe paginile cu anunțuri, veți descoperi zeci de cursuri de coafor-stilist, make-up arist, de extenstie a genelor sau unghiilor. Oare e profitabil să faci lecții de frumusețe? Acestea și alte întrebări i le-a adresat revista noastră Mirelei Vîrlan- stilista care nu i-a fost frică acum 4 ani să încerce un domeniu total nou pentru ea.

Cu multă încredere și aspirații… așa a pornit în lumea frumuseții Mirela Vîrlan. Ambițioasă din fire, puternică și mereu atentă cu cei din jur, românca originară din județul Galați a lăsat job-ul de bază și a  decis să-și reorienteze parcursul profesional către domeniul beauty. Acum este lashmaker, lash expert, make-up artist și fondatoarea salonului de frumusețe ’’Mirela Cosmetics’’ pe care l-a deschis departe de casă, tocmai în  Italia.

Totul a început în 2016 dintr-o simplă curiozitate. Am văzut o publicitate despre un curs de gene și am decis să încerc. La momentul dat, activam în calitate de dealer croupier în casino-uri. Am testat, mi-a plăcut și am decis să merg mai departe. Am urmat un alt curs de make-up și stilizarea sprâncenelor cu henna”.

A plecat din România acum 17 ani. S-a stabilit cu traiul în Italia, împreună cu soțul și fiica. După lungi ezitări, când a simțit că e pregătită pentru o nouă etapă în viața ei – și-a deschis propriul salon de înfrumusețare în orașul Venezia.

Nu există nici un job care să nu înceapă prin greutăți și cu piedici. Însă Mirela le-a depășit pe toate cu zâmbetul pe buze.

Dacă ai un vis și depui tot efortul, nu va exista nici un obstacol. Datorită familiei mele, care m-a ajutat foarte mult, am depășit mai ușor greutățile. Acum sunt fericită cu adevărat și dacă sincer, mereu mi-am dorit să am propria afacere, un salon care să devină locul meu de suflet și oază de inspirație pentru cei din jur”.

Ceea ce ieri era doar un interes pentru beauty, astăzi a devenit sursa principală de venit pentru Mirela. Chiar dacă Beauty Salon Mirela Cosmeticsnu-i aduce acum milioane, ea pur și simplu iubește la nebunie meseria asta care face femeile fericite și le evidențiază frumusețea.

 Este tânără, frumoasă și extrem de talentată! Este un profesionist plin de energie ce te cucerește din prima!

’’Beauty Salon Mirela Cosmetics’’ a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor servicii de cea mai înaltă calitate și a oferi o nouă viziune. Deviza mea își are bazele pe conexiunea empatică dintre mine și client, astfel le pot satisface toate așteptările. Prestăm servicii de alungire a genelor, toate efectele (KIM Kardashian, vulpe, doll, natural, veverița), stilizarea sprâncenelor cu henna și make-up. Aceste proceduri sunt efectuate cu multă grijă și folosim cele mai calitative produse.

„Privește machiajul ca o bijuterie pentru față. Joacă-te cu nuanțele, umbrele, texturile, deoarece acestea te pot transforma într-un mod miraculos.”

Mirelei i-a reușit din start să formeze o conexiune strânsă cu tot ce înseamnă culori, produse și ustensile beauty. A fost atrasă și intrigată de această artă, iar în timp, a reușit să lucreze perfect cu trăsăturile fiecărei cliente în parte astfel încât să le camufleze micile imperfecțiuni.

De cele mai multe ori, imperfecțiunile tenului sunt o problemă cu care se confruntă multe femei, iar din această cauză devin mai puțin încrezătoare. Machiajul completează armonios toate acele mici defecte cu trăsăturile noastre moștenite de la părinți. Mi-a plăcut dintotdeauna să redefinesc frumusețea naturală care trăiește în fiecare dintre noi, să mă joc cu fardurile, culorile și să mă bucur de reacțiile uimitoare ale clientelor.

Îmi amintesc cu drag de primele mele cliente. Câte emoții frumoase – contopite cu frica de a nu le dezămăgi și dorința de a face totul bine și frumos! Dacă mă uit în urmă aș putea spune că toate lucrurile s-au legat unele de altele până m-au adus la ceea ce sunt astăzi. Iar, partea cea mai frumoasa în meseria mea este faptul că pot călători foarte mult”.

De doi ani este și trainer – o experiență frumoasă care a marcat-o în cel mai deosebit mod. Mirela crede că un mentor bun trebuie să poată transmite corect cunoștințele acumuate mai departe.

Pentru a deveni un lashmaker de succes trebuie multe cunoștințe și așa am ales să fiu instruită de cei mai buni specialiști din Europa”. Pe parcurs mi s-a propus să fiu trainer, la asta visam de foarte mult timp.

Dar, trebuie să ai o adevărată pasiune pentru extensii de gene, dragoste pentru a preda și de a-ți ajuta elevele să crească și să se dezvolte în carieră.

Acest sezon ne dictează noi tendințe și anume extensiile de gene colorate! Cât de practice sunt și dacă au apărut cliente amatoare să încerce noua modă?

 ”Pentru orice femeie care dorește să arate bine, fără griji și timp pierdut în fața oglinzii, extensiile sunt cea mai bună alegere iar cele colorate sunt o opțiune pentru cele care vor să iasă din anonimat. Ele pot fi purtate atât la un machiaj discret de zi, cât și la un eveniment. Ținem și noi pasul cu noile tendințe, de aceea unele dintre clientele mele se bucură de o privire mai colorată deja”.

Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă-ţi place ce faci, atunci vei avea succes. În cazul Mirelei această formulă a funcționat perfect pentru că a știut întotdeauna ce-și dorește.

Rețeta succesului meu este foarte multă muncă, încredere în sine și în propriile idei! Recomand tuturor să nu renunțe nici o zi la realizarea scopurilor. Trebuie să experimentezi și să-ți asumi riscuri. Succesul reprezintă pentru mine o stare de bine și mă bucur că pot să fac oamenii fericiți!

Vezi galeria foto!

Mirela, echipa isecrete iți dorește succese mari și realizarea tuturor scopurilor!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6