Bărbatul tău trebuie să-ți fie cel mai bun prieten, amant și iubit!

Bărbatul tău trebuie să posede trei calităţi, altfel fericirea ta este doar o iluzie ce se va risipi în scurt timp. Să fie cel mai bun prieten al tău. Nu de alta, dar cu cel mai bun prieten împarţi atât lucrurile bune, cât şi pe cele rele. Nu-ţi este teamă să-i dezvălui eşecurile, greşelile şi ştii că niciodată nu va fi invidios pe succesele tale, ci se va bucura cot la cot cu tine.

Cel mai bun prieten, poate că nu va avea de fiecare dată cele mai bune sfaturi, dar, cu siguranţă, îţi va fi mereu alături şi când nu va ştii ce să-ţi spună, te va lua în braţe şi-ţi va spune că nu te va lăsa să treci singură prin perioada dificilă. Cel mai bun prieten nu te va judeca niciodată pentru ceea ce eşti, pentru deciziile tale chiar dacă nu este de acord cu ele şi mereu va încerca să te scoată din rahat.

Bărbatul tău trebuie să fie cel mai bun amant. Rolul unui amant în viaţa unei femei diferă – de la banala partidă de sex cu puţină adrenalină în sânge, până la sex şi împărtăşit nemulţumiri din cuplu. Cu el faci lucruri spontane, uneori nebuneşti. Alături de el simţi că sângele îţi fuge prin vene, bătăile inimii cresc simţitor, iar de la el mereu pleci cu zâmbetul pe buze. Amantul te atinge mereu altfel, mereu are replică la orice spui tu, căci îi plac cele câteva ore petrecute împreună şi n-ar vrea să rămâne fără prezenţa ta.

Bărbatul tău trebuie să fie cel mai bun iubit. Ei bine, calitatea asta le include în mod necesar pe celălalte două. Cel mai bun iubit te respectă, îţi dă încredere în tine, te prinde când cazi şi te ridică înapoi. Cel mai bun iubit nu promite doar atunci când se poate ţine de cuvânt, nu te minte nici măcar atunci când crede că nu-ţi stă bine în rochia neagră cu spatele decupat.

Cel mai bun iubit este un neruşinat, în sensul că-ţi mai trimite câte-un mesaj provocator când eşti la job şi simţi cum ţi se îmbujrează obrajii. Cel mai bun iubit te ascultă când vine vorba de problemele tale, cele de cuplu sau despre nemulţumirile tale legitime în legătură cu el – nu te repede când vrei să-i vorbeşti despre ele.

Sursa- https://thediaryofadam.com/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6