“Arta sprâncenelor în machiajul semipermanent”! Interviu cu Claudia Bonte, frumoasa româncă care și-a transformat pasiunea într-o meserie de succes.

Femeia de afaceri Claudia Bonte, ne povestește despre provocări și perspective în domeniul dermopigmentării.

 

90% dintre femei consideră că, este important să faci ceea ce-ți place cu adevărat pentru a te simți încrezătoare. Este și cazul Claudiei Bonte, o româncă determinată, curajoasă și ambițioasă care tinde în permanență să devină cea mai bună versiune a sa. Fire creativă, a devenit o doză de inspirație pentru toate femeile care îi calcă pragul salonului. După 12 ani de muncă în domeniul bancar a renunțat la profesia de bază, pentru a-și urma visul.

M-am născut într-un oraș frumos, lângă Dunăre, în Drobeta Turnu Severin. Am 39 de ani și sunt mama unui băiețel minunat Rareș Andrei – icoana vieții mele. Pe parcursul adolescenței și imediat după, am încercat și am activat în mai multe domenii: asistent medical, crainic TV, redactor știri, apoi am ales să lucrez în domeniul bancar timp de 12 ani. Însă, atracția pentru frumusețe, pe care o aveam încă din copilărie și de tot ce înseamnă arta nu mi-a dat pace”.

Aventura româncei Claudia Bonte a început acum 3 ani. Fiind convinsă că, sprâncenele perfect definite sunt cartea de vizită a fiecărei femei, ea a ales domeniul dermopigmentării- pentru a scoate în evidență trăsăturile frumoase.

Simțeam că ceva îmi lipsește, nu avem nici o împlinire sufletească, mă plafonasem! Îmi puneam mereu întrebarea: oare asta o să fac tot restul vieții? Nu era visul meu deși, am lucrat câțiva ani buni la bancă. Am avut înclinații despre estetica sprâncenelor încă fiind o copilă. Îmi aduc aminte cum pensam prietenele, vecinele și colegele de clasă”.

De mai bine de 3 ani, realizează cele mai impresionante lucrări, iar clientele care îi pășesc pragul salonului rămân mulțumite de sprâncenele micropigmentate într-un mod natural.

Parcursul profesional oficial a fost mai mult o formalitate. Acum 3 ani am urmat cursurile Academiei Elena Copaceanu devenind dermopigmentist acreditat. Perseverența m-a ajutat să obțin tot ce mi-am propus. Pentru că, activez într-un domeniu în care lucrurile avansează în mod accelerat, tehnici noi, produse noi, continui să mă informez și să mă perfecționez participând la diferite conferințe, congrese și cursuri. Sunt de părerea că e de datoria mea să investesc constant în propria persoană, pentru a afla mai multe informații”.

Trebuie să fii cea mai bună în ceea ce vrei să faci. Experiența bogată pe care a acumulat-o pe parcursul anilor prin răbdare și dedicație, a ajutat-o să devină un simbol al perfecțiunii.

E o meserie interesantă și meticuloasă care te satisface personal din mai multe puncte de vedere. Am avut și am multe nopți nedormite în care pur și simplu desenez sprâncene. Sunt un dermopigmentist cu o ambiție nemărginită atunci când vine vorba de evoluție ca specialist”.

  ”În această meserie ca să te menții este nevoie de foarte multă muncă, seriozitate și perseverență. De fapt, sunt două secrete ale succesului aș spune eu – Pasiunea și Seriozitatea. Dacă există pasiune este și dorința de evoluție, de autodepășire, de aprofundare, îmbunătățire și implicare”.

Pentru femeile ce caută zilnic perfecţiunea în orice detaliu, un ajutor preţios vine de la Claudia, dermopigmentist desăvârşit care le ajută să se reinventeze.

Micropigmentarea fiind o procedură de înfrumusețare care are rezultate rapide și de durată mi-a câștigat mereu interesul, devenind și pasiunea mea. Experiența zilnică în domeniul dermopigmentării m-a făcut autodidactă și selectivă în tot ce privește alegerea tehnicilor și a pigmenților. Tehnici pe piață sunt multe și în continuare apar altele noi. Tehnica mea preferată este Powder. O metodă care se adaptează pe orice tip de ten și se poate realiza în diverse moduri: degradeuri , umbre, puncte”.

Frumusețea este o alegere individuală iar, Claudia știe să aleagă efectul potrivit pentru fiecare femeie în parte.

Unul dintre cele mai importante aspecte în dermopigmentare este tenul, deoarece stă la baza vindecării corecte. Pielea are tendința de a blura pigmentul, atâta timp cât rezultatul fiind unul difuz este perfect, față de alte tehnici care promit multe și au ca elemente stilistice linii drepte. Nu am un tipar anume de formă, mă adaptez în funcție de plantația clientei, de necesitățile și dorințele fiecărei femei. Micropigmentarea este un tatuaj cosmetic, o procedură ce are scopul de a sublinia frumusețea și totodată de a corecta unele defecte sau asimetrii”. 

Fiecare antreprenor va întâmpina provocări şi v-a face greşeli de-a lungul drumului. Totul este despre cum le abordezi. Claudia nu s-a speriat de provocări sau eșecuri. A știut că dacă va munci, într-un final, rezultatele ei vor fi încununate de succes!

Dermopigmentarea este un domeniu în plină ascensiune cu foarte multe ramificații în Beauty- tehnici noi, aparate și materiale noi. Nu se  poate obține o carieră de succes fără evoluție. Nu există satisfacție mai mare de a transforma ceea ce iubești într-o meserie și în prezent într-o afacere. Cu multă muncă, răbdare, inovație și profesionalism am reușit să transform această pasiune într-o afacere”.

Pasiunea a fost mai presus de toate! A găsit puterea de care avea nevoie pentru a-și realiza dorințele. Astăzi, după o cale lungă, se poate bucura de succes și admirație atât din partea clientelor cât și a colegelor de breaslă.

Am deschis un salon cu Brandul numelui meu. În prezent îmi trec pragul multe femei dornice să se reinventeze și pentru a-și reda frumusețea. Fiecare zi în cabinet decurge cu noi provocări. Muncesc zi de zi pentru a le ajuta să se reinventeze, să se descopere și să se aprecieze la adevărata valoare. Ador ceea ce fac! Consider că,  frumusețea unei femei izvorăște din interior dar, chipul ei este cartea de vizită pe care o poarta zi de zi. Este atât de adevărat acest slogan”. 

Vezi galeria foto!

Facebook Claudia Bonte – Micropigmentare Severin

Instagram claudia_bonte_browdesigner

Website claudiabonte.ro

Pinterest ClaudiaBonte.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6