Angelica Marin: “ Perseverența m-a ajutat mereu, iar pandemia mi-a oferit oportunitatea de a mă perfecționa continuu ”!

Ambiția unor persoane este fără margini atunci când vine vorba de profesie. Povestea de succes a româncei Angelica Marin v-am prezentat-o anterior, iar astăzi la aproape un an specialista a reușit să înregistreze reușite remarcabile și în pandemie care a reprezentat un test de rezistență pentru mulți antreprenori.

În pandemie am avut foarte multe lucruri de învățat începând de la dezvoltare personală- cursuri online pentru diferite forme ale unghiilor. Recent, am participat la un curs de dezvoltare personală cu Florin Amariei. Totodată, în prealabil mai am și alte multe cursuri care îmi sunt mie de folos în dezvoltarea mea ca și tehnician dar și ca om.

Acum o lună am urmat cursul de manichiură Macro cu Indira Davtyan. Cursul a fost în limba rusă, însă mie mi-a plăcut foarte tare cum lucrează ea cât de frumos se vede cuticula curățată. Fotografiile făcute cu lentila macro arată până și cele mai mici detalii și acolo se vede cât de frumos și delicat este lucrată cuticula, materialul cât de bine este pus și detaliile de efect. Pot să spun că m-am îndrăgostit de această tehnică. Durează într-adevăr mai mult pentru că lucrezi așa mai în amănunt practic dar, și rezultatul final este unul deosebit. Tehnica este total diferită față de celelalte pe care eu le știam, iar spre surprinderea mea clientele au venit la întreținere după o lună de zile cu unghiile intacte. Pentru mine contează foarte mult acest aspect deoarece este important ca unghiile lor să reziste și ele să fie mulțumite de rezultat.

Își perfecționează în permanență măiestria pentru că talentul și cunoștințele sunt cartea ei de vizită. Realizările obținute de-a lungul anilor, au creat din Angelica un specialist meticulos şi carismatic.

Acum de curând am participat și la competiția din Turcia cu trei lucrări pentru unghiuțe și o lucrare în domeniul micropigmentării. Rezultatele competiției le vom primi în luna viitoare. Îmi doresc într-adevăr să ajung un tehnician de top să învăț tot ceea ce înseamnă nou legat de tehnica de manichiură, iar clientele mele să primească ce este mai bun, începând de la sterilizare produse și rezultatul final- calitatea manichiurii!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6