div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Andreea Bănică a regretat că a pozat goală: ”Mi-a fost foarte ruşine. N-am ieşit din casă trei zile!”

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe. Se mândreşte cu o carieră solidă în muzică şi cu o familie frumoasă, însă este a devenit recunoscută pentru faptul că a ales să pozeze goală într-o revistă celebră. Decizia luată atunci, însă, a fost regretată teribil de vedetă.

În cadrul unui interviu pentru Click!, Andreea Bănică a recunoscut că a regretat că a pozat goală şi timp de trei zile n-a ieşit din casă.

”Iniţial n-am vrut să pozez…. Lucian, soţul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar şedinţa foto a fost un şoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de faţă decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în Photoshop”, a povestit Andreea Bănică.

Sursa- https://www.click.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6