Andreea Bălan, despre sacrificii și durere. Cum a ajuns să cântărească 49 de kilograme!

Andreea Bălan a postat pe contul de socializare, un mesaj în care vorbește despre suferință și despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Artista este căsătorită, are două fetițe superbe și o carieră așa cum a visat.


Din păcate, lucrurile nu au fost întotdeauna așa cum și-a dorit. Andreea a suferit, însă a luptat pentru ca viața ei să fie așa cum își dorește. „Greșim ca sa învățăm, cădem ca să ne ridicam, pierdem ca să câștigăm, dăruim ca sa primim, suferim ca să fim fericiți. Dacă nu greșeam, cădeam, pierdeam, dăruiam, sufeream, nu eram cine sunt astăzi, o femeie împlinită, puternică și mai înteleaptă”, a scris Andreea Bălan pe contul său de socializare. 

Cum a ajuns să cântărească 49 de kilograme

Cântăreața se numără printre femeile norocoase care își pot permite să consume dulciuri, fără să își facă griji în privința greutății. Ea și-a impus o serie de reguli în ceea ce privește alimentația, care o ajută să își păstreze formele de invidiat. „Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan. „Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport.

Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”.

Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a spus ea.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6