Anca Doroftei, specialista beauty din România care și-a planificat atent succesul chiar în inima Parisului!

“Lasă-te condus de pasiune și vei învăța cum să o transformi în carieră”! Așa începe povestea de succes a Ancăi Doroftei, românca care și-a creat o carieră de vis în inima Parisului. Trainer acreditat, fondatoare a Beauty-skills, participantă a peste 50 de cursuri de perfecționare, Anca știe totul despre frumusețe, creată din servicii de înaltă calitate!

anca doroftei interviu

Cine poate defini mai bine succesul decât Anca Doroftei, specialista beauty care și-a format cariera din multă ambiție. Acest an i-a adus mai multe surprize frumoase, printre care titlurile care îi confirmă profesionalismul și calitatea de manager înnăscut. 

Anul 2020 a fost unul plin de realizări frumoase. Am devenit Trainer acreditat, o reușită extrem de importantă. În același timp,  am fost acceptată și la una dintre cele mai prestigioase școli de estetică din Paris, Elisee Marbeuf. Colaborarea cu o multiplă campioană mondialä, Inna Kolvashenko la fel a reprezentat o etapă esențială în cariera mea. În prezent, lucrez la un proiect nou: Academia Anca Doroftei”.

Dacă îți dorești să ai succes în viață, fă din perseverență cea mai bună prietenă a ta, experiența – consiliera ta înțeleaptă, precauția – sora cea mare și speranța – geniul tău păzitor!

Domeniul beauty a fost pasiunea mea din totdeauna. Încă din adolescență frecventam saloanele de înfrumusețare și mă gândeam că, mi-aș dori și eu să activez în această sferă. Provin dintr-o familie de antreprenori, iar la vârsta de 19 ani am devenit managerul unui magazin de lux din Cluj-Napoca.

Primul salariu l-am investit în viitorul meu, astfel am urmat un prim curs de manichiură. Pe atunci, lecțiile erau de durată și plictisitoare, iar eu la scurt timp am renunțat. Peste 3 ani m-am căsătorit și am avut norocul să întâlnesc omul potrivit sufletului meu care era stabilit în Franța. De aceea, după nuntă ne-am mutat la Paris. Momentul perfect, în care mi-am zis că vreau să-i mai acord o șansă pasiunii mele – pentru frumos. Datorită soțului care m-a susținut în toate, am urmat, în România, un curs de manichiură, iar peste o săptămână și un curs de extensii de gene.

anca doroftei beauty

Recunosc că, trainerii din România au avut și au cea mai mare contribuție în munca și rezultatele mele. Iar, de fiecare dată când mă întorc aici îmi place să străbat țara pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici și particip la diferite seminare”.

Pasiunea pentru ceea ce face, constituie un drum ce începe din nou în fiecare zi. De fiecare dată muncește cu același entuziasm, dorință de a crește profesional și aspirații pentru a fi diferită de alți specialiști. Participă la cursuri de câte ori are ocazia pentru a ține pasul cu inovațiile din domeniul frumuseții și investește în produse de cea mai bună calitate.

Aș putea spune că mi-am plănuit succesul. Până acum am urmat peste 50 de cursuri, masterclass-uri, webinare în România, Monaco, Cannes, Paris și Bruxelles. Inna Kolvashenko, Olga Cibotaru, Pascal Boier, Lilia Plesu, școala de unghii OPI, Ioana Stanciu, echipa Xtreme Lashes Paris, Carla Laszlo, Tabya Tabuică, Aura Bakos, Victoria Studio Renaissance, Alena Akinina, Zinov Eva Svitlana sunt doar câteva nume, traineri internaționali ce și-au lăsat amprenta asupra carierei mele.Aceste cursuri au un rol important pentru mine și dezvoltarea personală. Dacă nu investești în tine, nu ai cum să câștigi sau să devii un specialist perfecționist.

Studioul „Beauty-skills’’este a doua casă pentru Anca. Acolo petrece ore în șir fără să simtă oboseala și nu are timp de plictiseală. A devenit cunoscută la Paris datorită tehnicii, Microblading-PhiBrows – inventată de Branco Babic PhiAcademy. Specialista a pus în practică această procedură, o combinație între naturalețe și perfecțiune, iar astăzi se bucură de un mare succes!

Extensii de gene, machiaj permanent, Microneedling& Bbglow, manichiura cu gel și cursuri de specializare în acest domeniu sunt serviciile pe care le ofer în studioul meu aflat la 3 km de centrul Parisului! Pariziencele au început să iubească stilul meu de muncă încă de acum 4 ani, când eu abia am cunoscut succesul: naturalețea era și este punctul meu forte! Pot spune că, femeile din Paris au mare grijă de felul cum arată și investesc mult în propria imagine. Dar, preferă ca totul să arate natural. Așa am reușit să le cuceresc cu tehnica de Microblading-PhiBrows”.

… de la ambiție la viziune!

Da, am plănuit atent succesul însă până l-am atins, am muncit foarte mult. Fiind o perfecționistă din fire am avut dezămăgiri atunci când nu reușeam să obțin rezultatele dorite. Am avut situații în care munceam enorm pentru a obține o diplomă, iar rezultatul era negativ! Îmi comparam mereu lucrările cu cele ale meșterilor de renume și m[ gândeam dacă ei au reușit, atunci cu siguranță voi putea și eu!  La fel cred și astăzi: „Succesul depinde de încrederea în sine ”!

Prin talent, determinare și munca extraordinară a reușit să ocupe un loc important în domeniul antreprenoriatului și desigur în inimile clientelor. Știe să combine frumos arta de a fi mamă și soție, și totodată să stăpânească cu succes propria afacere.

Nu este o meserie ușoară. Fiind un job solicitat, atât din punct de vedere fizic cât și psihic, și dacă mai ai familie și copil, ca în cazul meu, trebuie să jertfești din timpul tău pentru muncă. Însă toate au un preț în această viață. Știm bine că, visele nu se împlinesc dacă nu muncești pentru ele. Eu sunt fericită și împlinită pentru tot ceea ce am reușit să obțin până acum”.

Indiferent de toate succesele și diplomele obținute, Anca rămâne mereu o persoană muncitoare, simplă și amabilă cu cei din jur. O voce care inspiră și motivează femeile să-și urmeze visul, indiferent de obstacolele existente.

Sunt o femeie foarte ambițioasă, iar dincolo de muncă, cliente și succes tind să cred că, nimic nu poate să schimbe simplitatea mea de a vedea lucrurile și de a-i privi pe cei din jur cu admirație și respect. Îmi doresc, ca oriunde mă va duce viața, să rămân același om – cu vise, aspirații, dorințe și realizări”!

Dragă Anca, asta îți dorește și echipa isecrete: să nu renunți niciodată la visele care îți pot aduce fericire!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6