div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Ana-Maria Harlav, Trainer-Ambassador. „Muncește şi îţi vei atinge visul!”

Prin determinare, multă muncă, inovaţie şi perseverenţă a reuşit să construiască un brand care o face unică datorită procedurilor de înaltă calitate și modul de abordare a fiecărei cliente. Ana-Maria Harlav, visătoare, ambițioasă, îndrăgostită de frumos și cu dorința de a oferi femeilor curajul de a se regăsi, și-a deschis în Germania propriul salon de înfrumusețare.

 A plecat din România acum câțiva ani, iar visul de a avea o carieră de succes în industria beauty a fost atins prin muncă și perfecționare continuă. O poveste despre feminitate, forță și succes, care merită a fi descoperită!

A deveni Trainer-Ambassador Tanya a fost scopul meu pentru anul 2021 și într-un final am reușit. Știam că la începutul anului 2021 vreau să fac acest curs dar nu știam exact unde și cum. În luna august am decis să se întâmple în academia Tanyei Povenscaia. Nu neg au fost zile de curs în care am plâns deoarece totul era nou pentru mine dar am absolvit cu brio. Am muncit săptămâni întregi pentru acest curs și mai ales că a necesitat multe cunoștințe și muncă asiduă.

Dintotdeauna a fost atrasă de domeniul frumuseții, iar acum 12 ani a dat curs pasiunii și viselor orientate către această sferă. Abilitatea a de a transforma frumusețea în artă există la Ana-Maria de mult timp, iar datorită perseverenței aceasta a reușit să devină trainer-ul oficial al unui brand mult visat de ea.

Cariera mea a început acum 12 ani într-o comună din județul Harghita, Galautas -care este și comuna mea natală. La început a fost o pasiune și ii mulțumesc bunicii mele ca m-a susținut( Peter Rodica) și că nu m-a oprit niciodată sa fac aceasta meseria. Îmi aduc aminte primele unghii ce le am făcut în apartamentul ei și aveam o masa pe care tot o mutam pentru că nu aveam posibilitatea unui mobilier performant. A fost dificil dar situația aceasta m-a cizelat și datorită ambiției am mers înainte.

Până în prezent are peste 200 cursuri atât fizice cât și online, dar consideră că încă mai am de învățat! Cu o energie molipsitoare, Ana-Maria își pune în practică abilitățile dobândite de-a lungul timpului, tehnicile esențiale și urmărește accentuarea trăsăturilor naturale ale unei femei, astfel încât aceasta să se simtă cea mai bună versiune a sa.

Sunt în Germania de 7 ani împreună cu familia mea. Pentru mine nu a fost greu deoarece am întâlnit aici oameni care m-au susținut și au fost lângă mine pas cu pas. Oferim servicii de manichiură, pedichiură, cosmetică, epilat, inclusiv cursuri. Deținem 2 școli Beauty Academy.

Se deosebește prin profesionalismul de care dă dovadă, în spatele său având o echipă puternică de profesioniști.

În viața aceasta se poate întâmpla orice, iar momentul în care era să îmi pierd viața din cauza unei embolii pulmonare, a fost extrem de dificil pentru toată familia. Asta m-a făcut mult mai puternică și determinată pentru a face mereu ceea ce vreau.

Independența financiară, satisfacția că fac ceea ce îmi place și lucrez pentru mine, mă caracterizează. Muncesc în fiecare zi cu o deosebită plăcere și profit de fiecare clipă trăită.

Pasiunea și dorința de a excela i-au oferit specialistei șansa de a-și exprima viziunea artistică la cel mai înalt nivel, iar susținerea celor dragi au motivat-o să își mențină mereu poziția.

Cursantele mele pot alege dintr-o gamă variată de cursuri: Manichiură tehnică, Pedichiura Cosmetică, Gene false. Cursurile le susținem atât în Germania ( Ahlen ) cât și în România( Toplița). Școala noastră are posturile dotate cu cea mai bună aparatura și cea mai bună echipă.

Facebook/ Ana-Maria Harlav

Instagram/ Anabellesnails

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6