[geot country="Romania"] [/geot]

Ana-Maria Bușcu, specialista beauty care pictează cu grijă frumusețea pe chipul femeilor!

interviu cu Ana-Maria Bușcu

Se știe că frumuseṭea se naşte în interior. Însă nici exteriorul nu trebuie neglijat, e important să ne îngrijim, să ne apreciem corpul și să îl respectăm. Ana-Maria Bușcu este femeia care a descoperit adevărata rețetă a fericirii – “Magic Beauty Concept”, spațiul unde frumusețea…

Mă numesc Ana-Maria Bușcu, am 36 de ani și sunt mama unui băiat de 12 ani. Deși sunt inginer diplomat cu acte în regulă, în acest domeniu am activat destul de puțin timp. După ce am devenit mamă, am deschis o grădiniță pentru copii. Am făcut acest lucru în mod special pentru copilul meu, pentru a-i putea oferi în primul rând lui, cele mai bune condiții de creștere și dezvoltare. După cei 6 ani frumoși în care am condus Gradinița Zuppy, am ales să las afacerea altcuiva, ca să revin la o pasiune mai veche: domeniul frumuseții”.

Ana-Maria se poate lăuda cu un background bogat. Fostă Miss și model de performanță, pictoriță pasionată, actuala antreprenoare este un adevărat exemplu demn de urmat.

Debutul meu în frumusețe a început de fapt din liceu, din clasa a-9-a când am câștigat un concurs de Miss și de atunci am avut o frumoasă carieră în modeling timp de aproximativ 10 ani. Am câștigat mai multe concursuri de frumusețe, am colaborat cu diverse case de modă, televiziuni, prezentări de modă, shootinguri foto, reclame. Mă simțeam frumoasă pe podium, la ședințele foto, când eram machiată, aranjată de specialiști, era un sentiment inconfundabil pe care AZI încerc să-l insuflu la rândul meu clientelor mele”.

O procedură de micropigmentare a sprâncenelor i-a schimbat toate planurile. A făcut-o să schimbe macazul și nu a dat greș.

  ”Totul a început în momentul în care mi-am făcut o micropigmentare la sprâncene la Academia Elena Copaceanu, mi-a plăcut foarte mult modul în care mi-a fost  făcută procedura și rezultatul final, încât am început să-mi doresc și eu să pot face la rândul meu alte femei fericite, fiind absolut convinsă că talentul meu la pictură mă va ajuta foarte mult în această meserie. Într-adevăr, pot spune că este un atuu pentru mine acest lucru și că mă ajută enorm ochiul de artist în lucrările mele, însă la baza experienței mele se află foarte multă muncă, nopți nedormite în care exersam, citeam, mă documentam. Cei apropiați au ajuns să-mi spună că am devenit obsedată de ceea ce fac. Mă amuza puțin termenul acesta, însă într-o oarecare măsură, aveau dreptate – de dimineață până seara doar asta făceam: “mâncam sprâncene pe pâine”.

Așadar, am urmat Cursul complet de dermopigmentare la Academiei Elena Copaceanu, urmat de diverse alte masterclass-uri din care am învățat într-un mod foarte serios meseria de dermopigmentist”.

Acum trei ani a decis să-și pună în aplicare cel mai frumos plan al vieții, și-a deschis propriul studiou de frumusețe – locul unde fericirea fiecărei cliente este frumos împachetată cu proceduri beauty realizate la cele mai înalte standarde.    

În cadrul studioului meu “Magic Beauty Concept” by Ana-Maria Bușcu în prezent doar eu lucrez și ofer servicii de dermopigmentare sprâncene/buze/ochi, make-up și estetică facială. Am creat un concept prin care doamnele care intră în cabinetul meu, să plece atât cu tenul curat și luminos, cât și cu sprâncene perfecte, buze voluptoase, ochi definiți, dar și cu un make-up profesional atunci când au evenimente speciale.

Tuturor le spun că, frumusețea începe din interior și pe lângă serviciile pe care eu le ofer, încerc să le dau mereu sfaturi prin care să înceapă să se iubească mai mult, să-și acorde  mai mult timp îngrijirii lor atât la exterior cât și la interior. Le felicit pentru decizia de a face o schimbare în bine pe chipul lor. Ele pleacă tot timpul extrem de fericite și pline de încredere iar acest lucru îmi umple sufletul de o împlinire incomensurabilă”.

De 3 ani de zile am început cariera mea în dermopigmentare și mă mândresc cu acest lucru, deoarece sunt foarte pasionată de ceea ce fac”.

Are ochiul bine format, iar intuiția nu o înșeală niciodată.

Din primul moment în care văd clienta, îmi dau seama imediat de ce anume are nevoie, ce tehnica i se potrivește.

 Tehnica mea preferata este cea “fir cu fir”, deoarece  îmi permite să fiu creativă, să pot adăuga fire în spranceană, acolo unde ele nu mai există, prin diverse metode, rezultatul final fiind întotdeauna unul remarcabil, iar clienta fericită. Agreez aceasta tehnica în special pentru faptul că nici o lucrare nu este identică.  Aici intră în acțiune abilitățile mele de pictor.

Se știe că sprâncenele reprezintă ramele feței. Așadar, cel mai mult în dermopigmentare îmi plac transformările în bine ce se produc pe chipurile clientelor, după fiecare procedură. Niște sprâncene corect executate, pot întineri o persoană chiar și cu 10 ani, iar buzele corect lucrate pot crea volumizare, corecta asimetrii și defecte”

Nu există campioni care să nu fi trecut prin focul sacrificiilor! Ana-Maria nu este o excepție. Ca să ajungă aici, a urmat zeci de cursuri specializate.

Am participat la East European Conference atât în ediția din 2019, cât și la cea din anul acesta, am concurat și la Campionatul mondial WULOP 2020 unde am câștigat locul 2 la secțiunea “fire prin microblading”. A fost o onoare pentru mine să fiu a doua pe România, într-o competiție unde au participat cei mai buni specialiști în dermopigmentare din țară”.

Pentru a deveni un bun dermopimentist cred că trebuie în primul rând să ai abilități artistice, să ai propria viziune și o putere și dorință extraordinară de a munci, pentru că degeaba ești talentat dacă nu exersezi. Munca și pasiunea te conduc către succes”!

În domeniul frumuseții este loc sub soare pentru fiecare! Unicitatea este arma pe care Ana-Maria o folosește la maximum.

Eu consider că, în acest domeniu există loc pentru toată lumea. Concurența va exista mereu pe piață, însă acest lucru eu îl văd ca pe ceva constructiv, care mă provoacă să îmi depășesc limitele. Fiecare specialist este unic în felul lui. Și eu sunt unică în felul meu, lucrările mele poartă amprenta mea, iar clientele care vin la mine agreează stilul meu, unul cât mai natural”.

Ana-Maria, echipa Isecrete îți mulțumește pentru interviu  acordat și îți urează succese și planuri mărețe!

Urmează un alt proiect de suflet la care muncesc – acela de a iniția cursuri de predare a tehnicilor care aduc fericire pe chipul femeilor! Urmează”.

Facebook Ana-Maria Buscu PMU Micropigmentare

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty Interview România
Mîndrilă Alina

Reinventing eyebrows through correction or removal: What do you choose? Find out what Gabriela Rotundu recommends

Isecrete Magazine spoke with Gabriela Rotundu, the Romanian living in UK Leeds, specialist in micropigmentation who reveals the secrets of a successful tattoo, but also when we resort to the laser removal procedure. Now it’s easier than ever to get rid of cosmetic tattoos, thanks to a state-of-the-art laser!

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6