Ana Claudia Hurjui: Totul a început de la pasiune și s-a transformat apoi în afacere

Frumusețea vine la pachet cu grija pe care o acorzi propriului tău corp dar și profesioniștii la care apelezi. Sprâncenele perfecte trebuie să fie în armonie cu toate trăsăturile feței, deoarece forma este cea care oferă expresivitate, iar rezultatul final depinde atât de tine ca și clientă cât și de specialista care îți execută procedura. Astăzi vă facem cunoștință cu Ana Claudia Hurjui, originară din România dar stabilită de mai bine de 19 ani în Belgia. Cu o experiență de peste nouă ani în domeniul frumuseții, cunoaște secretul unor sprâncene perfecte, te ajută să obții corpul dorit cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală și te ghidează să arăți mereu bine.

Această frumoasă meserie am îmbrățișat-o acum 9 ani. Din cauza unor probleme de sănătate nu mai puteam să muncesc în domeniul care activam. Atunci a fost momentul în care a trebuit să fac o alegere, iar dragostea pentru domeniul frumuseții m-a ajutat să încep pe acest drum. Primul curs a fost de microblading aici în Belgia, apoi am făcut de powder. După aceasta am urmat și  școala de estetică.

În Belgia am ajuns pentru muncă și nu m-am gândit că o să mă stabilizez aici cu traiul, îmi voi cumpăra casă și lansa un business. Ca și marea majoritate, gândul a fost să lucrez, apoi să mă reîntorc acasă. Dar, acum pot spune că aici m-am regăsit și nu îmi mai văd viața în România.

Reușita cere disciplină și o organizare exemplară. Pentru Ana Claudia succesul este echivalentul a multă muncă, pasiune, responsabilitate și dedicație.

Încrederea în mine și ambiția m-au ajutat foarte mult pentru că mă regăsesc în acest domeniu. Eu fac foarte multe lucruri și mereu sunt întrebată cum fac față. Între viața de familie și business este greu, nu îmi petrec suficient de mult timp uneori cu copilul, nu sunt mama cea perfectă știu dar mai știu că pot să-i ofer orice are nevoie copilul meu și faptul că îl văd zi de zi și este cu mine este foarte importat.

Pentru că interacțiunea și comunicarea cu pacienții este un factor primordial, specialista în micropigmentare realizează înainte de toate o consiliere cu clienta pentru a-i înțelege nevoile și găsi procedura potrivită pentru fiecare în parte.

Este o meserie deloc ușoară,

deoarece lucrezi cu oamenii, fețele lor și trebuie să fii maxim responsabilă.

Execut cu mare pasiune mai multe lucruri în domeniul esteticii și pot spune că trăiesc prin ceea ce fac .

 • Microblandig
  PowderBrows
  Powderlips
 • Phremoval
  Philaser
  Tratamente faciale
 • Tratamente corporale- cryopoliza, Lpg, Hifu
 • Epilare definitivă și cu ceară.
 • Totodată mai și predau și cursuri.

Să activezi în domeniul frumuseții îți aduce satisfacții continue: eșți mereu în legătură cu noutățile industriei, o  meserie fascinează și interesează orice femeie care își dorește să rămână cât mai mult timp plăcută ochiului, mărturisește Ana Claudia.

Dacă e să vorbim despre investiția mea atunci este foarte mare la vreo 15 mii de euro doar cursuri pe lângă și aparatele. Dar, nu m-am uitat la bani sau la investiție pentru că eu știu ca să faci bani trebuie să investești. Procedura de microblading este foarte solicitantă deoarece mai cu toții ne-am epilat, pensat greșit sprâncenele. Și atunci reprezintă o soluție eficientă.  Eu nu mă consider o concurentă, deoarece este loc pentru fiecare în această meserie. Fiecare specialist este unic și nu poate să fie înlocuit. Și ceea ce contează este să fii tu așa cum ești și vei reuși în viață.

Instagram/Beauty Academy Claudya

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6