div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Ana Claudia Hurjui: Această meserie înseamnă pentru mine totul

Puternică, seducătoare și perfecționistă. Ana Claudia Hurjui este românca ce și-a regăsit vocația în domeniul frumuseții acum câțiva ani. Interesată permanent să învețe tehnici noi și să afle secrete de la alți specialiști a reușit să-și deschidă un studiou în Belgia cu o echipă de profesioniști în spate.  Pentru a ajunge la nivelul său profesional, s-a pregătit temeinic, având la activ sute de ore de practică, iar acum transmite din cunoștințele acumulate de-a lung-ul timpului cursantelor care doresc să îmbrățișeze o meserie frumoasă.

Vin din Vicovu de jos, județul Suceava. Mă aflu de 19 ani în Belgia. Am 33 ani, sunt în divorț și un copil de 12 ani. Înainte am lucrat în curățenie 10 ani, apoi am trebuit să schimb domeniul pentru că nu mai îmi permitea sănătatea și am ales sfera de micropigmentare fir cu fir. Dar, așa cum aveam o clientă pe lună, una pe săptămână am luat decizia să fac școala de estetică.

Mii de ore de muncă, cliente fericite și împlinite, servicii oferite cu mare atenție la detalii, personal foarte bine pregătit, toate acestea într-un singur loc. În spatele acestui salon deschis în Belgia, devenit în timp, unul dintre simbolurile orașului în materie de “beauty”, se află un om puternic, plin de entuziasm și mare iubitor de oameni. Ana Claudia spune lucrurilor pe nume, fiind o femeie fără inhibiții și regrete.

În România nu mă regăsesc și nu cred că mă voi regăsi vreodată și toate din cauza că am fost diagnosticată cu un diagnostic greșit. Sunt o persoană ambițioasă, nu uit de unde am plecat, n-am uitat să fiu om dacă îmi propun ceva trebuie să obțin și merg cu capul sus.

 Chiar din negru pot să fac alb. După ani de experiență și la întrebările la cliente de ce nu ofer cursuri m-am apucat de studiat și am început să transmit experiența mea cu multe emoții. Mă regăsesc maxim în tot ceea ce fac.

Nu este simplu să te menţii în topul preferinţelor. Trebuie să fii la curent cu tot ce mişcă în această industrie, ba chiar cu un pas înainte. Chiar și așa, tânăra a reușit.

Fac micropigmentare și tratamente faciale, epilarea cu laser. Cu multe provocări, descurajări și cu multă lume negativă. Am în spate o echipă bine formată o coafeză cu care mă mândresc și sunt foarte fericită că am oameni prețioși lângă mine, o specialistă care face unghii și lash artistă.  Și deja sunt eu ce ține de estetică și totodată gestionez tot programări, salon, clienți.

Știe să păstreze emoția și povestea. Cu o atitudine grațioasă față de personal și cliente, antreprenoarea a devenit un nume cunoscut și apreciat. Responsabilă și receptivă de fire, Ana Claudia cucerește prin sinceritatea de care dă dovadă, iar talentul înnăscut de a crea frumusețea pe chipul femeilor îl putem vedea cu ochiul liber în lucrările sale.

Sunt un om simplu și consider că n-am uitat de unde am plecat și că sunt necodiționat alături de ele cred că prin asta fac diferența. Să fii antreprenor e dificil uneori, însă eu aș reîncepe ori când de la capăt. Recomand femeilor să nu se lase descurajate de familie, prieteni, cunoștințe. Capul sus, să lucreze din inimă nu doar pentru bani și faimă.
Eu îmi pun serviciul înainte de toate, mă dedic mult știu că greșesc însă doar așa am ajuns cine sunt astăzi. Recunosc, îmi petrec mai mult timpul cu munca decât cu copilul sau familie, iar pentru mine nici nu mai vorbesc.

A obținut totul prin muncă și sârguință. Nu a fost deloc ușor, iar cei care îi invidiază succesul să ia totul ca pe un exemplu demn de urmat.

Eu am liber decât duminca și aia e foarte scurtă, atunci merg cu copilul la karate și apoi o jumătate mă întorc cu drag iar la muncă. De ce spun toate astea? Pentru că eu iubesc cea ce fac și cred că aici îmi este locul și să nu judecați niciodată pe cineva după rezultatele obținute, credeți-mă în spate sunt multe sacrificii. Cum am crescut cu prețuri accesibile eu am clienți și cu bani și modești. Eu lucrând din greu înainte știu ce înseamnă valoarea banului, și cu 10,30 € în plus nu mă face mai bogată.

Ai un vis? Atunci urmează-l! Probabil asta spune vocea interioară a specialistei care de la o simplă menajeră a reușit să devină femeie de afacere cu propriul salon și servicii de cea mai înaltă calitate.

Satisfacția mea este când îmi văd clienții fericiți și multumiți. Atunci cu adevărat mă simt împlinită. Chiar am legat și prietenii cu unii, mi-au fost alături în momentele grele din viața mea și le mulțumesc fiindscă îmi susțin orice decizie. În curând voi deschide un nou salon și sunt sigură ca mă vor urma cu drag. Sunt fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot duce cu brio totul (până ce voi ieși la pensie).

Munca și pasiunea pentru ceea ce face dau roade. Astfel, Ana Claudia planifică în timpul apropiat să deschidă un nou salon.

Frumusețe și calitate de la cei mai buni profesioniști-asta va oferi antreprenoarea împreună cu echipa sa de suflet!

Instagram/beauty_academy_claudya

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6