div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Ana Ciobanu: Pentru mine, ceea ce fac nu este doar o meserie, ci o modalitate de a-mi împlini misiunea în această lume

Dedicată artei de a sublinia frumusețea ochilor prin aplicarea extensiilor de gene, Ciobanu Ana și-a câștigat un loc de frunte în industrie și a devenit un adevărat simbol al succesului. Specialista povestește că totul a început din dorința de a-și găsi misiunea în această lume, de a putea crea frumusețe și zâmbete pe chipurile oamenilor. A renunțat la jobul de operator și a făcut primul curs de alungirea genelor.

În primul rând vreau să zic că sunt mamă. O mamă iubitoare, împlinită care de 12 ani îmi cresc singură copilul după divorțul cu soțul. Sunt pasionată  de munca mea. Pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să fac tot ce pot. În ultimul meu loc de muncă la BNM această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă și cu venit mai major.

Începutul meu a fost decis în primăvara anului 2022 când am hotărât ca nu sunt împlinită de ceea ce fac pe moment-facturi, documente dureri de cap etc…și ca mai apoi să mă decid să-mi schimb meseria și să mă focusezi pe lucruri noi, job nou care îmi va aduce plăcere și nu iritație, decizia mea a fost să mă axez în domeniul frumuseții ca mai apoi să devin persoana potrivită pentru orice nevoie de extensii pentru fetele mele!

Succesul unui lash artist nu se datorează doar abilităților tehnice, ci și pasiunii, perseverenței și talentului său.

Sunt o persoană organizată și motivată, aceste calități eu cred ca sunt foarte importante  roluri care necesită respectarea procesului și calității! Secretul este să te focusezi pe viitor, nu te oglindi în trecut. Să fiu mai clară: focusează-te  pe  oportunitățile ce ți se deschid. Sunt orientată pentru rezultate și țin cont de obiectivul final și cunoaște resursele necesare pentru a ajunge acolo unde îmi doresc .În tot acest timp m-am perfecționat și continui să o fac la cei mai buni meșteri din Moldova pentru a evolua.

Cum întotdeauna cea mai valoroasă investiție este cea în tine, pe lângă numeroasele certificări și titluri de tehnician de gene pe care le-a obținut, este întotdeauna la curent cu cele mai noi trenduri și informații din domeniul înfrumusețării.

Parcursul a fost greu dar nu și imposibil. Evoluția și formarea profesională sunt oamenii care cred în mine. Parcursul profesional este un amestec de succes și eșec, dar și de lecții prețioase și realizări remarcabile. În cele din urmă, scopul este să te simți împlinit și satisfăcut în cariera ta, să te dezvolți continuu și să aduci contribuții valoroase în domeniul tău de activitate. Fiecare schimbare de job, fiecare proiect nou și fiecare eșec oferă oportunități de învățare și adaptare. Pe măsură ce timpul trece, parcursul profesional se conturează prin educație, experiențe de muncă și relații profesionale.

Instagram/Anisoara Ciobanu

1)Am absolvit cu succes cursul de bază în extensia genelor 1D,2D,3D

2)Am trecut cu succes seminarul programului de perfecționare—efecte după structura individuală a ochilor, linia și volumul perfect a extensiei

3)Perfecționare la modelarea corectă după structura ochilor, metoda clasică-teorie și practică

4)Perfecționarea extensia corectă a genelor după metoda profesională cu efect de volum.

Prin cursuri, ambiție, multă muncă și devotament constant, a ajuns să fie tot mai căutată și solicitată de către clienți.

Punctul forte al serviciilor mele-Identifică aspectele sau serviciile unice pe care le ofer și care mă diferențiază de concurență. Poate fi vorba de tehnici inovatoare, produse de calitate superioară, sau servicii personalizate care să satisfacă nevoile individuale ale clientelor mele. Comunic si construiesc relații solide și autentice cu clientele mele. Ascult feedback-urile și sugestiile lor și sunt deschisă  la comunicare. Construiesc relații de încredere cu clientele.

Abordând aceste aspecte și concentrându-mă pe oferirea unei experiențe de calitate și deosebite, cred că în cele spuse sus mă diferențiezi ca să-mi pot construi o reputație puternică în domeniul frumuseții.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6