Amalia Bezman, nails trainer: „Această meserie mi se potrivește ca o mănușă“

Se spune că niciodată nu este prea târziu să faci ceva, dacă asta îți dorești cu adevărat. Fire creativă, plină de energie și o adevărată inspiraţie pentru ceilalți. Amalia Bezman, originară din România, orașul Brașov și-a găsit vocația în domeniul frumuseții acum 2 ani. În plină pandemie, fiind în Germania, a fost inspirată de o prietenă, să facă un curs de manichiură. De aici, a pornit toată nebunia și aventura în industria beauty, care urma să-i aducă o împlinire nemaipomenită.

Cariera în domeniul beauty am început-o de curând în urmă cu doi ani când aveam 28 de ani, destul de târziu aș spune. Însă nu regret nicio clipă că am făcut așa alegere pentru că această mă împlinește pe deplin. Am început să fiu pasionată de manichiură la îndemnul bunei mele prietene Ana Maria Hârlav care între timp este și un foarte bun trainer care îmi spunea că este o meserie foarte frumoasă și potrivită mie deoarece întotdeauna am fost pasionată de frumos, să fiu aranjată, elegantă și îngrijită.

Germania este locul unde s-a consacrat atât ca tehnician cât și ca trainer. Cu multă dăruire și atenție transmite, prin prisma lucrărilor pe care le realizează, pasiunea sa pentru nails.

Acum locuiesc în Germania împreună cu copiii și soțul meu. Adaptarea a fost una ușoară având în vedere faptul că am venit inițial în concediu la prietena mea Ana Maria Hârlav. Eu însărcinată cu primul copil, soțul era în concediu, așa dar am hotărât să rămânem în aici. Cursurile de manichiură le-am făcut în Germania aici a început totul. După primul curs făcut mi-am dat seama că asta vreau să fac și îmi place,  iar de atunci am urmat numeroase cursuri pentru a mă perfecționa. În România aveam o altă meserie lucram în administrație.

Amalia recunoaşte că nu este uşor să te menţii în top, decât cu muncă, răbdare şi perseverenţă. 

A participat la numeroase cursuri de specializare și perfecționare, seminarii și congrese, iar toate în cumul i-au adus pe lângă cunoștințe și experiențe, posibilitatea de a cunoaște oameni extraordinari.

Am atât cursuri fizice cat și online întrucât am început să lucrez în acest domeniu chiar în pandemie și așa se desfășurau multe cursuri în acea perioadă. Eu sunt o persoană destul de timidă și introvertită și consideram că pentru a fi trainer necesită cu totul alte calități față de cele deținute de mine dar încet mi-am dat seama că am suficientă răbdare și informații de transmis. Pentru a devenit trainer este nevoie de foarte multă muncă, ambiție, răbdare și lista poate continua.

Nails-este un domeniu care o provoacă în permanență să se autodepășească. Îi aduce satisfacție cu zâmbetul fiecărei cliente care pleacă fericită, iar pentru că este o persoană calculată și determinată, își apreciază munca și eforturile depuse.

Concurența va fi întotdeauna în orice domeniu, dar tocmai aceasta ne ambiționează să vrem să fim cei mai buni. Loc sub soare este pentru toată lumea, cliente se găsesc pentru fiecare tehnician, însă pentru a fi apreciat și recomandat este necesar să scoți cele mai frumoase lucrări și impecabile.

Le reușește pe toate deoarece își calculează cu atenție timpul. Amalia este de părerea că ajungi acolo unde îți dorești, doar fiind pasionat de meserie, iar mesajul celor care vor să îmbrățișeze acest domeniu este de a pune prioritate pe calitate și nu pe câștig.

 Ca și sfaturi pentru fetele care se tem de concurență și pentru cele care vor o meserie chiar dacă sunt în străinătate ar fi următoarele:  în primul rând trebuie să înțelegem că o carieră se clădește cu pași mărunți și nu se face de pe-o zi pe alta, nu trebuie să renunți! Este important să fii sigură pe ceea ce faci și în acel moment vei știi sigur că vei atrage cele mai bune cliente.

Ceea ce face numește artă, încununată cu nenumărate ore de practică, împreună cu valoroasele informații primite de-a lungul anilor. Dorința de a se afirma și pune la dispoziția clientelor servicii de înaltă calitate, au ajutat-o să își definească propriul stil.

 Nu este un domeniu ușor dar dacă faci ce-ți place totul devine ușor. În această seră trebuie mereu să investești în tine, să devii cea mai bună varianta a ta și să oferi celorlalți calitate. Nu am întâmpinat greutăți, am fost susținută de soțul meu în tot ce am făcut și ce voi face, iar el este cel mai aspru critic al meu și mă motivează mereu.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6