Aliona Guțuțui, nail expert: Poți să pleci de la zero și să ai succes

Închepem această lună cu un articol care motivează și inspiră! Aliona Guțuțui este nail expert cu o experiență vastă în acest domeniu. A pornit de la zero, iar acum a ajuns să fie apreciată pentru tot ceea ce face. Specialista te invită să afli cum să devii un profesionist în domeniul frumuseții. Despre cum a reușit să înceapă o afacere care a schimbat lumea domeniului nail art prin cursurile și master-class-urile organizate, vom afla în continuare!

Pasiunea pentru domeniul nail probabil încă de mică am avut-o doar că atunci nu-mi dădeam seama de asta. Când eram prin clasa a 6-a în fiecare zi îmi vopseam unghiile cu ojă și seara le ștergeam pentru că la școală nu mi se permitea. După ce m-am căsătorit am plecat cu soțul la Moscova, acolo trăiam într-un apartament cu încă o familie și iată Tatiana cu care trăiam mi-a zis: hai să te învăț să faci manichiura și să lucrăm pe rând două zile eu și două tu, având și ea un copil mic ca și noi. Așa și a început cariera mea de nail master. După ce am revenit din Rusia am urmat un curs mai avansat și pe parcurs am urmat mai multe cursuri de perfecționare, tehnici noi de manichiură care mai apăreau. Între timp la o expoziție beauty am aflat de “Gel Pudra” adică tehnica “Dip System” și nuștiu de ce dar această tehnică foarte mult m-a intrigat.

Succesul nu vine niciodată din prima, trebuie să exersezi sute de ore ca să ajungi să ai rezultate. Ca în orice domeniu, e nevoie prima oară să acumulezi experiență, apoi măiestrie, apoi popularitate – toate acestea definesc ulterior succesul.

Am asistat doar la un seminar în care s-a explicat totul despre ea și cum se aplică doar atât. Timp de aproape 2 luni, zi și noapte căutam pe net informații, video despre această pudră și într-un final am decis să-mi fac comandă de un kit și să încerc. Sigur la început nu îmi reușea perfect, dar nu  dădeam bătută. Peste hotare perfecționări nu îmi permiteam așa că m-am învățat singură pe greșelile mele. Desigur, îmi era foarte greu, întâmpinam multe dificultăți, fetele destul de sceptice, dar nici eu nu aveam experiența necesară și răspunsuri exacte la întrebările lor. De multe ori vroiam să las totul, dar apoi ziceam că dacă cineva a reușit, înseamnă că și eu voi putea.

Fii constantă în urmărirea visului tău, nu renunța! Cărămida de zi cu zi te va ajuta să ajungi acolo. Acest principiu a ajutat-o pe Aliona să înțeleagă cum funcționează totul și de ce este important să fii maxim implicată.

Am început să urmăresc pe Instagram un cont din Rusia unde arătau că lucrează la fel cu această pudră, mi-a plăcut foarte mult lucrările lor. Așa începusem să comunic cu ea prin mesaje, apoi i-am propus să vină în Moldova cu un curs de perfecționare pentru mine. Doamna a acceptat foarte ușor, fiind originară din Transnistria!

Olesea pe atunci lucra la fel cu produsele SNS cu care lucram și eu, dar între timp ea și-a format Brandul “Ne’lak”, eu am încercat aceste produse, mi-au plăcut dar aveam mereu frica să fac un pas mai sus. Această tehnică a început să ia amploare, au început să se intereseze mulți și atunci ea mi-a spus despre faptul că “ Aliona, mie o să-mi fie obijduitor dacă cineva o să ți-o ia pe dinainte, știind prin câte ai trecut și ce experiență ai tu”! Deci, când am simțit concurență un pic am decis să fac un pas și să devin eu instructor. Astfel și a început colaborarea noastră, am trecut cursul cu drept de a preda, am încheiat un contract ca Reprezentant Official Exclusiv al acestui Brand în Chișinău și încetam încercat să promovez o manichiură mai sănătoasă.

Manichiura vorbește despre noi în feluri în care nici nu ne-am gândi! Iar, Aliona își dorește să împartă dragostea față de domeniul nail, să țină pasul cu noile tendințe și să încerce experiențe noi. 

Cursantele mele învață cum se lucrează cu această pudra, etapele aplicării, ce tip de manichiura se potrivește, teorie, avantaje și priorități ale pudrei ,componența produselor, cui este potrivită deoarece este unica acoperire care se potrivește celor cu alergii sau cu o piele hipersensibilă, chiar și celor care au suferit o arsură chimică/termică de la Lampa UV și gel! Fetele care vor într-adevăr să reușească să îmbrățișeze această meserie, au nevoie în primul rând de foarte multă răbdare și insistență. Succesul este o abilitate care se învață. Nu contează nivelul la care sunteți, dacă doriți să evoluați trebuie să repetați continuu, chiar dacă azi se primește, iar mâine mai puțin. Nu cedați! Eu mereu le zic fetelor “ Orice maestru a fost cândva un dezastru”!

Instagram/ Aliona Guțuțui Nail Expert

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6