div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Alina Racovița: “Brow Queen 2020 este premiul de excelență pentru cariera mea de beauty specialist”.

Alina Racovița știe ce vor femeile, le citește dorințele și aspirațiile de când în viața ei a apărut pasiunea pentru micropigmentarea spâncenelor și buzelor, laminarea genelor și sprâncenelor. Între munca depusă prin proceduri de înfrumusețare și viața petrecută printre competițiile de specialitate, Alina și-a descoperit noi stări, gânduri, emoții.

Totul a început în anul 2012 când m-am mutat cu traiul în Italia. Am lucrat pentru un salon chinezesc doi ani de zile. Am făcut unghii de dimineața până seara, până când am înțeles că nu mai pot, că nu sunt plătită conform orelor pe care le lucrez. Am decis să lucrez de acasă,  cu program flexibil și același salariu!

De la nail artist la stilizare de gene/sprâncene a fost doar un singur pas

După meseria de nail artist, am făcut o pasiune aparte pentru stilizarea genelor și sprâncenelor! În vara anului 2015 am revenit acasă, la Chișinău și am făcut primul curs specializat de stilizare a genelor. În fiecare vară făceam naveta între Italia și Republica Moldova. Aici, în orașul Pordenone, care mă găzduiește de 8 ani, sunt printre primii stiliști de gene și spâncene care oferă proceduri de calitate. În 2017 am făcut primul curs de micropigmentare a sprâncenelor și buzelor! Apoi au urmat zile întregi de practică. Erau nopți când visam doar sprâncene!

Clienții întotdeauna sunt criticii cei mai obiectivi și sinceri, dacă nu se simt bine, nu o să rabde și, dacă nu le place, vor pleca. În aceste condiții exigente Alina și-a propus să fie cea mai bună ca să satisfacă așteptările clientelor.

Deși am făcut jurnalism, domeniul Beauty a fost mai aproape de sufletul meu. Nu regret alegerea făcută! Iubesc ceea ce fac! Încearcă să nu devii un om de success ci mai degrabă un om de valoare, este citatul meu preferat după care mă ghidez în cariera mea” .

Înțelegerea profundă a lucrurilor și a clientelor, au făcut-o pe Alina Racovița să realizeze că nu mai poate sta pe un singur loc, fapt care o ajută enorm în activitatea ei.

În prezent activez în Italia, în orașul Pordenone. Îmi răsfăț clientele cu proceduri de extensie a genelor, stilizarea și vopsirea sprâncenelor cu henna/vopsea, intervenții de micropigmentare a buzelor și sprâncenelor, și mai nou fac și proceduri de laminare a sprâncenelor”.

Femeile sunt diferite, dorințele sunt și ele diferite. Dorințele se nasc din necesități, așteptări și plăcere. Generează o mișcare spre dezvoltare, e nevoie de acțiune ca ele să se materializeze. Obținând ce și-a propus, Alina a devenit mai bună, mai profesionistă, mai puternică, mai ambițioasă.

 ”În toamna anului trecut am hotărât să mai fac un curs de perfecționare organizat la Veneția. Au fost trei zile intense de lucru! Acolo mi-a surâs norocul și am primit invitația de a participa la un campionat de specialitate organizat la Torino. Pentru început am ezitat, dar într-un final am acceptat. M-am întors învingătoare, cu premiul întâi…moment în care visul meu a prins aripi! După alte cursuri intense am decis să particip la Campionatul Internațional de extensii, organizat recent în orașul Veneția”.

M-am întors acasă cu șase Cupe! Locul întâi la realizarea arhitecturală a sprâncelor,  la procedura de laminare a sprâncenelor. Am luat coroana BROW QUEEN 2020 și în prezent fac “Sprâncene fericite “. Campionatul mi-a deschis multe uși spre noi colaborări cu diferite saloane, contracte de publicitate! Am multe planuri care, sper, până la sfârșitul anului 2020 le voi realiza!

Alina s-a axat pe lucruri plăcute și a valorificat tot ce e frumos din jurul ei, apreciind lucrurile mici. Astfel, șansele de a deveni una dintre cele mai bune specialiste în domeniul eye lash&brow nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Recunosc că, în prezent sunt foarte multe specialiste care activează în acest domeniu. Am muncit mult ca să-mi fac “un nume”. Doar prin ambiție poți deveni bun în tot ceea ce faci! Sunt multe lucruri de învățăt în acest domeniu, e nevoie de documentare periodică și, neapărat să ai alături persoane care te susțin în toate!

Tendințe în materie de beauty eyes

Dacă acum doi ani, erau în trend genele voluminoase, acum clientele optează pentru One by One, 2/3 D – naturalețe. Multe femei renunță la gene false în favoarea laminării acestora”.

Pasiunea pentru domeniul beauty necesită mari investiții emoționale, spirituale și energetice. Sunt situații când vrea să renunțe și a doua zi o ia de la început. Dar, în același timp, nu poate să se lase de clientele fericite  care îi aduc cele mai frumoase emoții.

Am o satisfacție enormă atunci când femeile mă răsplătesc cu zâmbete de fericire pentru procedurie pe care le realizez. Este motivul pentru care mă simt împlinită pe plan profesional. Chiar dacă uneori, e dificil să comunici cu cliente care vor gene/sprâncene de vedete, important este să înţeleagă că fiecare om are trăsături unice, un criteriu esenţial de care trebuie să ţină cont toate femeile”.

A crea “gene/sprâncene fericite” pentru Alina, este un vis pe care l-a purtat în suflet mulți ani. Tot timpul se vedea în domeniul frumosului. Simte o atracție pentru ea și visează cu ochii deschişi să aibă un brand renumit în toată lumea.

Vezi galeria foto!

Alina, mulțumim pentru interviul acordat. Echipa Isecrete îți dorește succese mari și materializarea tuturor dorințelor!

Facebook/ https://www.facebook.com/alinamerineanu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6