Alina Gombos, fondatoarea conceptului “GlowMeBeauty&LashAcademy”: “În industria frumuseții, sinceritatea este produsul care vinde pe termen lung.”

Interviu cu Alina Gombos

Alina Gombos este un exercițiu de optimism! Se numără printre specialiștii beauty de top în România. Își foloseşte zilnic talentul pentru a ajuta femeile să-şi redescopere feminitatea şi să pună în evidenţă tot ce au primit mai bun de la mama natură. Zâmbetele şi emoţiile clientelor care se privesc la final în oglindă, o face să adore meseria pe care şi-a ales-o.

alina gombos

Fire ambițioasă, care învață în permanență, tânăra consideră că dezvoltarea continuă este una dintre cheile succesului.

Am 34 ani, sunt mămica unui bebeluș drăgălaș pe care îl iubesc enorm și o femeie independentă care adoră ceea ce face! Înainte de a păși în această lume a frumuseții, am activat în domeniul juridic. Dintotdeauna m-am înclinat spre latura frumuseții, pasionată de pictură, design și tot ceea ce înseamnă beauty, am decis să schimb traseul carierei mele de business Women. Așa am început să pun bazele propriei afaceri din pasiune pentru frumos și din dorința de a fi independentă”.

Alina poate fi un reper pentru femeile care vor să dezvolte o afacere și să întâlnească succesul.

În anul 2017 am pus bazele afacerii mele, iar la începutul anului 2018 am deschis prima Academie de gene “GlowMeBeauty&LashAcademy”, din Arad. Aici punem la dispoziție o gamă largă de servicii atât pe partea de Beauty cât și Academie. De asemenea, avem shopul online unde se pot achiziționa atât produse de înaltă calitate cât și cursuri online”!

Este femeia care știe să pună în evidență trăsăturile frumoase ale fiecărei cliente, care îi pășește pragul studioului. Profesionalism, energie pozitivă și pasiune – toate aceste calități o fac pe Alina să fie în topul specialiștilor.

Cea mai mare satisfacție, din punct de vedere profesional este ceea ce azi am reușit să fac- înființarea propriului Brand GlowMe! De-a lungul celor 4 ani  anilor și inclusiv în prezent sunt în căutarea perfecțiunii, sunt dependentă de studii și învățare continuă, iubesc ceea ce fac și caut mereu să mă ridic la cotele cele mai înalte. Am căutat să i-au parte la cele mai prestigioase și valoroase cursuri din domeniul beauty, atât pe partea de extensii gene, make-up și dermopigmentare. În prezent, am obținut titlul de artist, la una din cele mai mari Academy din lume, PhyAcademy”.

Sunt foarte mândră de această reușită, este un curs care mi-a adus o sete de studiu și mai mare, m-a ajutat să mă perfecționez mai mult și să înțeleg cât de importantă este calitatea și profesionalismul în domeniul beauty. Momentul cel mai greu pot spune că, au fost primele 3 luni după finalizarea primului curs de gene”.

În prezent am o rubrică în emisiune la Radio joyFm, GlowMe! Brandul Glow Me este înregistrat la OSIM deci avem drepturile de autor deplin, iar în decembrie-ianuarie va apărea prima Broșură (InfoBook de suflet dedicată atât cursanților cât și clientelor) GlowMe Beauty”.

“GlowMeBeauty&LashAcademy”- este afacerea de suflet de care se ocupă cu multă pasiune și căreia îi dedică tot timpul.


„GlowMe” este spațiul unde femeia este pusă în valoare într-un mod unic și personalizat. Deși, domeniul extensiilor de gene s-a dezvoltat foarte tare consider că, este loc pentru fiecare pe piața românească și fiecare avem ceva de oferit diferit și unic. Atunci când iubești ceea ce faci la cotele cele mai înalte nu ai timp sa te mai gândești la concurență”.

Încă de la începutul carierei a știut că răsplata muncii sale va fi una glorioasă. Pentru Alina, succesul a venit atunci când a făcut totul din pasiune și și-a atins toate obiectivele pe care și le-a propus.

Ce înseamnă să fii o femeie de succes? La această întrebare voi răspunde în 2 cuvinte: Angelina Cozma mentorul meu și business partener, alături de care am pornit în acest drum spre succes,ea este cea care m-a inițiat în a transmite mai departe această meserie. Mă bucur că, am ales-o pentru a mă iniția ca și Trainer Certificat. Pentru mine este un exemplu de urmat, o adevărată, BUSINESS WOMEN!

În special aș vrea să îi mulțumesc și mamei mele care m-a sprijinit încă de la început și fără de care nu aș putea să evoluez în fiecare zi”!

Vezi galeria foto!

Facebook GLOW ME – Beauty & Lash Academy

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6