Alexandra Pirjol, dermopigmentist: ”Dezvoltarea personală- cea mai bună investiție”!

interviu cu alexandra pirjol

Cum ar fi să te trezești dimineața și să ai sprâncene perfecte sau o privire încântătoare ca şi când ai fi machiată… este visul oricărei femei?! Cu machiajul semipermanent obții toate aceste beneficii. Cu o personalitate puternică şi o ambiţie fără margini atunci când vine vorba de meseria ei, Alexandra Pirjol a știut cum să devină un specialist de top într-un timp scurt.

alexandra pirjol dermopigmentist

La 31 de ani, Alexandra Pirjol este dermopigmentistul calificat din Craiova, România care cunoaște toate tehnicile specifice unui machiaj semipermanent. A visat dintotdeauna să-și creeze propria poveste – una unde femeile devin “regine”. Pentru asta tânăra a studiat și învățat foarte mult, iar cursurile și perfecționările pe care le-a făcut, nopțile nedormite și dorința aprigă de a deveni una dintre cele mai bune specialiste în acest domeniu, au ajutat-o să îmbrățișeze repede succesul!

Dintotdeauna am fost atrasă de tot ce înseamnă beauty, design, creativitate, artă. În urmă cu aproape 4 ani am descoperit această latură a dermopigmentării. Fiind o procedură de înfrumusețare ce are rezultate vizibile, rapide și de durată, mi-a câștigat imediat interesul, devenind astfel marea mea pasiune. În tot ce realizez, mă ghidez după un motto: “Totul sau nimic”! Pentru mine nu există o cale de mijloc. Fiind o fire extrem de ambițioasă, critică și perfecționistă, aproape tot ce îmi propun, realizez”.

 Afacerile din domeniul beauty au potențialul de a deveni profitabile într-un timp relativ scurt. Pentru a se face remarcată într-o piață cu atât de multe branduri, saloane și servicii de frumusețe, Alexandra a decis să-și creeze propriile reguli dar și să persevereze pentru a ajunge la succes!

Am privit această ramură a frumuseții ca pe o provocare atât personală cât și pe plan profesional. Astăzi mă simt împlinită și fericită. Am tins mereu spre calitate, începând cu cele mai bune produse/ aparate de ultimă generație și până la cursuri eficiente de perfecționare. Tot ce am câștigat am reinvestit în dezvoltarea profesională, iar participarea la numeroase cursuri, seminare, conferințe și lecții alături de cei mai buni traineri din domeniu, a fost cea mai corectă alegere pe care am făcut-o”.

Perseverența în muncă, cea mai importantă cheie spre succes!

”Tehnica de micropigmentare pudrată este procedura cea mai dragă mie, fiind și cea mai complexă. Astfel, obținem un rezultat de sprânceană conturată, fardată dar cu un aspect natural. Este potrivită oricărui tip de ten, satisface chiar și cele  mai exigente cerințe datorită faptului că, cu ajutorul acestei metode putem crea degradeuri de la cele mai naturale până la intense”.

Alexandra știe că, principiul de bază în afacerile din beauty este clientela – mereu la curent cu trendurile, iar tânăra specialistă nu ezită să fie cu un pas înainte.

Sunt foarte atentă la detalii și la nevoile clientelor,  iar acest detaliu este foarte important atunci când vine vorba despre consultația inițială. Discutăm în detaliu despre nuanțe, tehnica sau produsele pe care le voi folosi. Fiecare clientă este unică, de aceea pentru fiecare în parte se personalizează procedura în funcție de trăsăturile faciale, preferințe etc. Comunicarea este secretul unei bune colaborări. Dacă persoana este bine informată cu privire la procedura pe care urmează să i-o faci, va fi asumată și mai încrezătoare”.

Dincolo de rezultatul final, salonul de înfrumusețare este văzut ca un loc destinat relaxării, iar dacă experiența nu este una plăcută, clientul nu se va mai întoarce. Alexandra însă, are abilitatea de a schimba viața femeilor care îi pășesc pragul studioului. Atitudinea și percepția asupra profesionalismului este cel mai important lucru care o menține în TOP. Specialista privește cu mândrie și încredere spre cariera ei de succes.

Satisfacția cea mai mare este numărul mare de cliente care trec pragul salonului. Fiind mulțumite de munca pe care o prestez cu atenție și  pasiune, mă facem extrem de mândră.

Deoarece întotdeauna am pus accent pe calitate, am fost responsabilă și amabilă cu ele, în prezent culeg roadele. Toate astea au dus la recomandarea mea ca fiind un tehnician profesionist dedicat muncii mele”.

Experienţa dobândită prin practicarea acestei meserii, pasiunea și răbdarea cu care realizează fiecare procedură de machiaj semipermanent, o califică pe Alexandra drept  unul dintre cei mai bui profesioniști în acest domeniu. 

Pentru a reuși am avut nevoie de multă ambiție, muncă, perseverență și maximă seriozitate. Toate acesta fiind câteva elemente cheie care m-au ajutat să mă mențin în topul specialiștilor de renume”.

Facebook Alexandra Pirjol-Micropigmentare/Microblading Craiova

tel- 0762149298

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6