div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Afacere dulce în Irlanda după ani de muncă amară în propria țară! „Elite Cakes Boutique’’ – o afacere moldovenească lansată cu succes pe Insula de Smarald!

diana gusarenco afacere dulce irlanda

Moldovenii aleg să plece la muncă peste hotare, iar ulterior se stabilesc cu traiul acolo fără să revină. Datele statistice arată că puțini sunt cei care se întorc acasă. Familia Furnica nu este o excepție. 

Pentru un venit stabil, pe alocuri profitabil, acum câțiva ani, familia Furnica și-a deschis o afacere mică în Republica Moldova. Însă, realitățile moldovenești, i-a făcut să renunțe la vise, speranțe și să plece din țară.

Aveam în Moldova o mică afacere în domeniul alimentar, dar era dificil de a ne dezvolta și crește. Ideea de a ne muta cu traiul în Irlanda a apărut acum 6 ani. Soțul a decis să plece de unul singur iar la scurt timp am plecat și eu cu fetița, Daria atunci avea aproape 2 anișori. Ne-a fost greu să luam decizia de a pleca,  dar am făcut-o mai mult pentru viitorul copiilor noștri deoarece acasă nu aveam din păcate multe perspective. Mai târziu a apărut pe lume și cea de-a două fetiță”.

Prăjituri cu cremă, fursecuri sau torturi personalizare … toate sunt pregătite cu multă dragoste și dor, de gospodina familiei – Diana. Împreună cu soțul,  au transpus povestea lor de iubire într-o afacere dulce în Irlanda care astăzi poartă numele de ”Elite Cakes Boutique”.

Brutăria Elite Cakes Boutique” este o mică afacere de familie a pornit într-un moment în care mi-am dat seama cât este de minunat să faci ceea ce-ți place. Activitatea cu torturi și deserturi în Irlanda am început-o cu 3 ani în urmă.

A fost desigur complicat, nopți nedormite, stres și emoții, dar dorința și ambiția de a reuși ne-a făcut încrezuți că vom reuși. Ne propunem să oferim calitate maximă și rețete unice. Clienții ne recunosc gustul și asta ne arată faptul că facem bine ceea ce facem.

 ”La început, totul preparam eu, acum avem câțiva angajați. Deja e un pas important și mă bucur enorm de ceea ce facem! Folosim cele mai proaspete ingrediente la preparare, iar pentru copii le propunem o gamă diversă și delicioasă de produse.

Activăm local însă plănuim să ne extindem cu livrări în toată Irlanda. Deoarece am avut și experiența de acasă, pot să spun că, aici e mult mai simplu de a activa și gestiona o activitate pe toate planurile”.

Dulciurile realizate respectă rețete tradiționale, care, susțin antreprenorii, sunt la mare căutare printre amatorii de deserturi din Irlanda. Afacerea lor a reușit să acapareze tot mai mult teren datorită experienței dure din trecut,  perseverenţei, desigur cunoștințelor din domeniu și pentru că familia de patiseri are multă răbda­re!

Chiar dacă dorul de casă și țară este mare, în acest moment, soții nu ar schimba condițiie actuale de trai și posibilitățile financiare pe care i le oferă țara gazdă.

Ne simțim destul de bine aici, desigur nu e ca acasă, dar ne-am acomodat. La început era mai greu însă văzând că avem mai multe posibilități pentru copii dar și pentru noi, de  a ne dezvolta ideile am ajuns la concluzia că, Irlanda devine un loc de suflet pentru noi. Pot spune că este destul de ușor să lucrezi, oamenii de aici, sunt simpli și înțelegători”,

Vrem foarte mult sa ne întoarcem acasă, vrem să ne dezvoltăm și să creștem în Moldova…avem multe planuri și idei. Poate în viitorul apropiat vom aduce și în țara noastră natală – ”Elite Cakes Boutique”.

Dar până atunci, familia Furnica , ca și alte mii de familii care au emigrat pentru o viață mai bună – își va continua activitatea dulce, la mii de kilometri de țara natală care i-a “renegat”.

Vezi galeria foto!

Echipa isecrete, vă urează succese mari pe plan profesional și nu numai!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6