[geot country="Romania"] [/geot]

Adele are un nou look. Cum a slăbit vedeta 45 de kilograme?

Cântăreața Adele a slăbit enorm și este de nerecunoscut!

Deși nu-i place să-și expună viața privată și a stat mai mult în afara reflectoarelor în ultima vreme, Adele a atras atenția tuturor cu noua ei siluetă. Adele și-a propus să înceapă noul an cu dreptul și a slăbit din nou foarte mult. Artista în vârstă de 31 de ani, a fost fotografiată de fanii ei, în Aguilla, teritoriu britanic aflat în nordul Antilelelor Mic, unde a petrecut câteva zile cu fiul ei de șapte ani. Angelo.

Cum a slăbit Adele? Și-a angajat un antrenor și a urmat o dietă cu sirutină.

După despărțirea de soțul ei, Adele a devenit incredibil de dedicată ședințelor regulate de sport cu antrenorul ei personal. De trei ori pe săptămână, ea a lucrat sub îndrumarea acestuia. „După ce a început, nu s-a mai uitat deloc în urmă. A devenit imediat o persoană cu un mod diferit de a gândi”, a spus o sursă citată de People.

Urmează dieta Sirtfood.

Cântăreața este de mai mulți ani adepta dietei Sirtfood, care activează sirtuinele, proteine care reduc inflamația din organism. Potrivit BBC, cercetătorii cred că sirtuinele pot influența și capacitatea corpului de a arde grăsimea și accelerează metabolismul, o acțiune combinată care are drept rezultat pierderea în greutate.

În meniul Adelei se regăsesc merele, citricele, pătrunjelul, caperele, coacăzele, căpșunele, soia, turmericul, ceapa roșie, rucola, uleiul de măsline, kale, vinul roșu, ceaiul verde, cafeaua și ciocolata neagră.

Adele și-a arătat deja noua siluetă în câteva imagini postate pe Instagram. O sursă a declarat anterior că ea se simte mai fericită și mai sănătoasă ca oricând după ce a început un program de exerciții fizice. 

„Adele se simte mai sexy ca niciodată … 2019 a fost un an foarte greu pentru ea, dar a fost și unul cu o creștere personală”, a declarat o altă sursă.

Sursa: People

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu
Mîndrilă Alina

Sănătate în fiecare picătură de ulei esențial! Cristina Lungu, aromaterapeut: Am reușit să tratez problemele de sănătate a copilului

Folosite cu câteva mii de ani în urmă pentru vindecarea bolilor, uleiurile esențiale au fost cele care au adus multiple beneficii celor care aveau nevoie de ajutor pentru tratarea diverselor afecțiuni. Mai mult, au fost utilizate cu succes în cadrul organizării unor ceremonii religioase sau pentru păstrarea conservelor intacte. S-a ajuns ca un singur strop

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6