Actrița Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna!

Actrița Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna.Despre aceasta scrie Mash.ru cu referire la surse demne de încredere. Potrivit sursei citate, actrița își continuă tratamentul într-o clinică privată, dar și într-un centru de reabilitare deja de 3 luni, însă rezultatele încă nu sunt vizibile.

“Din cauza tumorii din emisfera stângă a creierului, s-au dezvoltat unele patologii. Mai întâi a fost paralizată mâna dreaptă, acum însă a fost paralizată toată partea dreaptă a corpului. Această parte, care este imobilizată, deja nu se va mai recupera”, a declarat sursa Mash.

În prezent Anastasia Zavorotniuk se mișcă doar cu ajutorul căruciorului. Mama și soțul său Petr Chernyshev au grijă de ea.

La data de 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare. Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6