div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Accentuează frumusețea ochilor cu procedura de alungire a genelor! Află povestea Dorinei Croitor, lash maker și lash trainer.

dorina croitor lash maker
Feminitate, pasiune, seducție, rafinament și eleganță- sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le transmit privirea unei femei. Dintotdeauna, genele au fost considerate un simbol al frumuseții, un element care vine în completarea trăsăturilor feței și care acordă acea notă de grație unei doamne.  

La ai săi 26 de ani, Dorina Croitor se consideră o femeie împlinită. Mamă a două fetițe, soție și specialist în domeniul beauty- cu o experiență de peste 4 ani. Lash maker și lash trainer este dovada clară că familia nu poate fi un impediment pentru a te realiza în carieră.

După clasa a 9-a mama insista să aleg domeniul frumuseții, însă eu nu mă regăseam deloc așa că am ales să studiez designer interior. Fiind pasionată de pictură m-am gândit că aceasta e meseria cea mai potrivită pentru mine.

Decizia de a urma un curs de extensie a genelor a apărut acum 4 ai după ce am fost și eu model la această procedură. Mi s-a părut ceva interesant și nu am dat greș. Peste un an, am făcut și un curs de perfecționare, la salonul Lovely lash trainer Olga Sandu.

A fost cea care mi-a cultivat cele mai importante și utile informații. Datorită ei, am descoperit că există atâtea tehnici și efecte, așa că chiar după primele lecții m-am îndrăgostit de această meserie”.

Este o visătoare, îndrăgostită de frumos și la curent cu ultimele tendințe din domeniul beauty. Foarte exigentă și atentă la detalii, Dorina Croitor știe totul despre extensiile de gene, efecte și secrete pentru fiecare procedură realizată în parte.

După 4 ani în acest domeniu, pot spune că am învățat foarte multe, iar clientele mele sunt cea mai mare motivație. Mă strădui, să discut cu fiecare în parte despre ceea ce își dorește, celor care vin pentru prima dată le aduc la cunoștință produsele pe care le folosesc. Împreună decidem ce volum, efect și lungime i s-ar potrivi, ca meșter intervin cu părerea dar nu o impun. Lucrez cu materiale de calitate procurate din magazin specializat. Produsele sunt extrem de importante atunci când vorbim de un rezultat bun și cred că, reprezintă totodată imaginea unui specialist. Pe parcurs, clientele revin și ne împrietenim. E un sentiment plăcut și chiar mă simt mândră de rezultatele mele”.

Ce efecte realizați?

Folosesc tehnica de pe bandă și în mână efectuez fir pe fir și volumele 2d 3d și 4d/8D. În practică, mai mult fac efect de vulpe și păpușă. Dar, femeile de la noi din țară se cam tem de experimente. Am fost plecată în Londra 3 luni unde am lucrat la un salon prestigios și pot spune că am avut parte de o experiență frumoasă”.

Iubește ceea ce face și visează să devină unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniu. Consideră că, întotdeauna este loc pentru mai mult și doar prin muncă ajungi să obții performanțe remarcabile. Este recunoscută pentru ambiția, răbdarea și determinarea de care dă dovadă în fața fiecărei provocări, o atitudine care i-a ajutat să obțină multe aprecieri din partea clientelor.

La începutul drumului m-am ciocnit cu diferite persoane, mai puțin înțelegătoare cu părere de rău și pe alocuri aveam ideea de a renunța. Dar, soțul a fost alături de mine și m-a încurajat să merg mai departe căci prin muncă și multă practică voi ajunge să fac această procedură la cel mai înalt nivel. Așa a fost, iar nopțile nedormite au fost ca o lecție de a tinde spre mai mult”.

’’Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe’’- mereu îmi aduc aminte de aceste cuvinte atunci când cred că nu mai rezist. De fiecare dată, le spun asta și altor persoane, să prețuim ceea ce avem, să ne stabilim obiective în această viață și să rămânem oameni!

Procedura devine tot mai solicitată, iar unul dintre motivele pentru care aplicarea extensiilor este un proces îndrăgit de femei ar fi că,  oferă genelor un aspect mai plin, eliminând nevoia de a aplica mascara. Așadar, dacă vrei să te trezești în fiecare dimineață frumoasă, Dorina Croitor te poate ajuta!

Vezi galeria foto!

Instagram- Dorina_croitor Facebook- https://www.facebook.com/dorina.cotun.1 tel: 069949546

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6