[geot country="Romania"] [/geot]

A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Bella Hadid a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către oamenii de știință. Potrivit acestora, supermodelul are „fața perfectă”.

Trăsăturile lui Hadid, în vârstă de 23 de ani, au atins un nivel de acuratețe de 94,35%, potrivit algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi. Oamenii de știință au calculat forma perfectă a feței, inclusiv mărimea și poziționarea buzelor, a nasului și a bărbiei.

Într-un top 10 al celor mai fumoase femei din lume, primul loc a fost ocupat de Bella Hadid, cu 94,35% perfecțiune, iar locul secund a fost rezervat pentru Beyonce, care este perfectă în proporție de 92.44%.

Top 10 cele mai frumoase femei din lume Bella Hadid Beyonce Amber Heard Ariana Grande Taylor Swift Kate Moss Scarlett Johansson Natalie Portman Kate Perry Cara Delevigne „Bella a fost câștigătoarea clară în momentul în care toate elementele feței au fost măsurate pentru perfecțiunea fizică”, a explicat dr De Silva, cel care conduce Centrul pentru Cosmetică Facială Avansată și Chirurgie Plastică, citat de The Sun. Sora Bellei, modelul Gigi Hadid nu a fost inclusă în acest top.

Sursa- https://www.unica.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6