Bretonul din nou la modă!

Imaginea unei femei este determinată de mulți factori, printre care se numără coafura. O tunsoare frumoasă este modalitatea excelentă de a-i oferi chipului tău o înfățișarea nouă și proaspătă.

Stiliștii deja au prezentat bretoanele la modă pentru acest sezon: oblice, drepte, în formă de arc, scurte, alungite și graduate, sunt doar câteva dintre trendurile noului an.

Bretonul oblic

Acest tip de breton oferă coafurii rafinament și personalitate. Este perfect pe părul lung și mediu, ce vizibil întinerește și schimbă aspectul.Bretonul oblic poate fi de mai mult feluri: scurt, alungit sau graduat.

Breton alungit

Acest tip de breton se află deja de mai mulți ani în top și este preferatul domnișoarelor. Va fi ideal pe părul lung și mediu, va crea o imagine romantică și feminină.

Bretonul te ajută să ascunzi micile imperfecțiuni ale feței și îți va pune în evidență trăsăturile fine și frumoase.

Bretonul scurt

Aceasta este alegerea femeilor îndrăznețe și extravagante care nu se tem de noi experiențe. Dacă nu ai complexe, alege bretonul scurt. Acest tip de breton este preferatul mai multor vedete și nu numai. Dar este important să ții cont de faptul că necesită o îngrijire și o aranjare specială.

Bretonul pe ambele părți

Bretonul pe ambele părți se numără printre preferatul multor fashioniste și se potrivește oricărei forme a feței.Este ușor de aranjat, indiferent că alegi să porți părul prins în coadă, bucle sau coc.

Bretonul „rupt”

Acest tip de breton oferă o imagine îndrăzneață și vivace și este cea mai bună opțiune pentru domnișoarele active. Este potrivit pentru orice tip și complexitate a coafurii.

Sursa- https://fasingur.info/


Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6