4 decenii în pașaport, 3 copii și un corp de puștoaică. Cum arată acum actrița din „Avatar”

A devenit foarte cunoscută după succesul înregistrat de pelicula ,,Avatar” și arată uimitor la 41 de ani.

Zoe Saldana a jucat în ,,Avatar” pe vremea când nu era căsătorită și nu avea copii. De atunci lucrurile s-au mai schimbat puțin, Zoe a devenit mama a trei copii și a împlinit 41 de ani, însă un lucru rămâne, aparent, neschimbat: corpul ei. 

Saldana e foarte activă în social media și nu pierde nicio ocazie să publice fotografii în diverse ipostaze. Și, așa cum te-ai aștepta, fotografiile pe care le postează primesc imediat zeci de mii de like-uri din partea admiratorilor ei.

În interviurile pe care le dă, Saldana spune adesea că pleacă în vacanță cam o dată pe lună, alături de soțul și de copiii ei. În fotografiile de mai jos, de exemplu, Saldana s-a relaxat pe o plajă din Miami, acolo unde și-a petrecut câteva zile alături de gemenii Bowie și Cy și de Zen, celălalt băiețel al ei, în vârstă de doi ani.

Când vom vedea un nou „Avatar”? 

De curând, James Camero a anunțat că lansarea „Avatar 2″ va fi amânată din nou. Mai precis, pelicula a apărea în cinematografe până la finalul anului 2020.

Cameron a explicat și motivul: nu își poate respecta promisiunea făcută fanilor francizei, aceea ca filmul va aparea mai devreme, pentru că lucrează la nu mai puțin de 4 (patru) sequel-uri.

El a mai spus că echipa de producție lucrează în paralel la toate aceste sequel-uri și că, prin urmare, nu îl îngrijorează imposibilitatea de a respecta data lansării, ci calitatea filmelor, care se doresc a fi, tot potrivit spuselor sale,  „o promisiune epică, de amploare”. 

sursa: protv.ro


Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6