[geot country="Romania"] [/geot]

30.000 euro – atât costă șansa la o viață fericită a unui tătic cu trei copii din Capitală!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
O soție îndurerată, cu trei copii în brațe își plânge necazul! Elena Nesterenco a povestit pentru revista noastră prin ce greutăți trece familia ei în această perioadă și face un apel către toți oamenii cu inimă mare să o ajute să depășească această provocare a vieții. Vă invităm să citiți, un interviu emoționant despre drama familiei Nesterenco din Chișinău.

PODUL NENOROCIT

Un tragic accident rutier a întors viața familiei Nesterenco pe dos! În vara anului trecut, fiind la volanul unui autovehicul cu 5 pasageri, Eduard a cedat în fața oboselii și s-a lovit frontal într-un pod. Toți pasagerii au supraviețuit însă din nefericire, el a fost cel mai traumat. Ambele picioare au fost practic distruse. Era singurul care întreținea familia. De atunci duce o luptă crâncenă cu lispurile financiare.

Pe 21 iulie 2019 s-a întâmplat accidentul. La 4 dimineața se întorcea cu pasageri de la Ungheni…fiind obosit din neatenție s-a izbit într-un pod. Pasagerii nu au avut de suferit, toată lovitura a fost în partea soțului. În urma accidentului, au fost traumate picioarele, cel stâng nu a putut fi salvat, cel drept a fost operat și protezat cu plastine de titan. 6 luni a stat la pat. Piciorul amputat trebuie să fie protezat.

FAMILIE IPOTECATĂ

Astăzi, drama lui Eduard se răsfrânge asupra întregii familii. Cu trei copii minori, ipotecă și fără nici un venit stabil, riscă să ajungă sub cerul liber.

Avem 3 copii și apartament luat în credit. Ne-am mutat cu 3 săptămâni înainte de accident. La moment nu achităm, dar deja am fost preveniți să începem achitarea, în caz contrar riscăm să rămânem pe drumuri.

 Soțul este persoana care nu a stat locului nici o clipă înainte de accident, așa că și acum este nevoit să lucreze ca sa ne întrețină. O șansă există, iar salvarea este o proteză bună. O clinică de specialitate din România, ne-a propus să facem protezarea la ei. Costul acesteia este în jur de 30.000 euro, cea la care noi visăm, dar până într-un final, vom alege în funcție de suma de bani pe care o vom avea. La moment am adunat 10.000 de euro și de acești bani am comandat genunchiul potrivit. Cu fiecare sumă strînsă, noi achitam detaliile protezei. Clinica ne așteaptă un an cu achitarea.

EDUARD CONTINUĂ SĂ MUNCEASCĂ. CONFECȚIONEAZĂ MOBILĂ!

 

În 2017 am deschis o afacere cu confecționarea mobilei. Soțul lucrează în această sferă de 13 ani. 2 luni în urmă, s-a reîntors și încearcă din răsputeri să facă față cerințelor.

Pensia soțului ca invalid de gradul 1 este de 668 lei, eu am îndemnizația pe copilul cel mic de 640 lei și ajutor social. Lunar bugetul familiei noastre este între 1200-2600 lei, iar cheltuielile lunare sunt in jur de 8000 lei. Mizăm pe ajutorul oamenilor cu suflet mare și cerem ajutorul fiecăruia dintre voi.

Această nenororcire a unit și mai mult familia Nesterenco! Fetițele lui Eduard încearcă cum pot să-și susțină părintele. Vedeți mai jos mesajul lor emoționant!

Familia Nesterenco are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Să nu-i lăsăm singuri în fața durerilor și lipsurilor. Caritate.md a creat un cont pentru Eduard, unde puteți dona un strop de bunătate și bani pentru salvarea unei familii frumoase.https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-eduard-nesterenco?fbclid=IwAR16JYawaCIbDTLFBmPQoBVrwNAHfcougKza4pHGCucUrXlbivB6TnEkGqU

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Oameni care inspiră
Mîndrilă Alina

Diana Cabaniuc, meșterița handmade care transformă aţa în artă!

Tehnica amigurumi – arta jucăriilor croşetate, nu este la îndemâna oricui. A inventat-o, japonezii, apoi s-a extins în diferite regiuni. O găsim astăzi în mâinile meșteriței, Diana Cabaniuc care își folosește tot timpul liber pentru a crea bucurii pentru copilași. A învățat că munca manuală înseamnă şi plăcere și business dacă te dedici în totalitate.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user revistaisecrete does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6