div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Casa pe care Michelle Obama a închiriat-o în Los Angeles fără să plătească: Cum arată camera cu perete viu și acvariu cu rechini în loc de podea

Michelle Obama a închiriat pentru două nopți o proprietate luxoasă din Los Angeles, fără să fi achitat un dolar.

Potrivit TMZ, ea a închiriat o proprietate impresionantă situată într-o zonă exclusivistă, Swallow Drive, în apropiere de Sunset Strip, Hollywood Hills. Casa luxoasă a fost scoasă la vânzare pentru 22,9 milioane de dolari, iar imaginile de prezentate au fost publicate ulterior. 

Michelle Obama a mers la Los Angeles pentru o întâlnire informală cu agentul de talente Bryan Lourd, cel care conduce agenția Creative Artists, despre Fundația Obama, relatează Deadline.

Se zvonește, însă, că fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ar fi interesată să se mute cu familia în California și a venit la Los Angeles ca să prospecteze piața imobiliară. Un agent imobiliar care lucrează în zonă a declarat pentru TMZ că, deocamdată, ea tatonează terenul, în căutarea unei soluții convenabile.

Nu se știe dacă proprietatea pe care soția lui Barack Obama a închiriat-o ar putea deveni reședința din California a familiei. Potrivit site-ului american, este posibil ca Michelle să fi primit opțiunea de a o închiria gratuit două nopți pentru a-și face o idee dacă aceasta corespunde așteptărilor sale în perspectiva unei achiziții.

Proprietatea cu o suprafață de 1.189 de metri nu a fost niciodată locuită, găzduind doar oaspeți care au închiriat-o.Cu pereți vaști din sticlă care oferă o perspectivă splendidă a Los Angelesului și poate fi la fel de bine o casă de vacanță, dacă familia Obama decide să rămână mai mult la reședința din Washington, D.C., dar și o locuință permanentă, dacă ei aleg să se mute în California. Ținând, însă, cont de implicarea cuplului în activitățile politice, prima variantă este mai credibilă.

Spre deosebire de locuința pe care soții Obama o dețin pe coasta de Est, vila din Los Angeles este copleșitoare: are un acvariu cu o capacitate de 1.136 de litri, vila are o încăpere cu un perete viu, creat din gard viu, creând un mediu perfect pentru meditație.

În 2018, la scurt timp după ce a fost ridicată această proprietate, site-ul Curbed a anunțat că bazinul imens a fost populat cu o varietate de specii marine – opt pisici de mare, șase rechini de talie mică din specii diferite, o stea de mare și trei exemplare de chirurg galben.

Bazinul în care înoată aceste specii reprezintă, de fapt, “podeaua” camerei cu perete de vegetație, iar în mijloc se află o platformă cu un fotoliu și o măsuță la care ajungi pășind pe două pietre rectangulare. Cei care îndrăznesc pot călca în siguranță pe aceste pietre, urmărind cu atenție (și probabil cu neliniște) rechinii care dau târcoale în apă.

Camera cu perete viu și bazin cu rechini în loc de podea este principala atracție a casei pe care a închiriat-o Michelle Obama.

Proprietatea are și o piscină fără rechini, plus una interioară și spa, centru wellness cu sală de fitness, saună cu abur, sală de masaj și saună uscată.

O cameră întreagă este dedicată păstrării vinului la temperatura optimă, iar o încăpere asigură nivelul de umiditate ideal pentru stocarea țigărilor din foi și tutunului de pipă.

Fericiții proprietari ai acestei vile impresionante mai au la dispoziție o sală de cinema și de o zonă de divertisment, cu frigider care ține la rece băuturi precum vodka și tequila.

Vila cu un etaj este dotată cu o tehnologie inteligentă care include uși automate, lift, sistem centralizat de aer condiționat și sistem de purificare a apei.

Construirea casei cu patru dormitoare s-a încheiat anul trecut și de atunci aceasta nu a fost locuită. Actualmente se vinde prin agenția imobiliară Compass.

Potrivit agentului imobiliar Sam Neal, când a fost scoasă pe piață, casa a atras numai cei mai sofisticați cumpărători posibili, grație esteticii sale moderne și luxoase.Neil a mai spus că este mai mult “un complex decât o casă”, adăugând că oferă spațiul și dotările pe care mulți cumpărători bogați din Los Angeles le caută. “Clienții caută un loc care e mai mult un complex decât o locuință. Este vorba despre cât de multe poți avea într-o casă ca să te facă să n-o mai părăsești”, a explicat acesta.

Deocamdată, familia Obama se simte bine în reședința de 8,1 milioane de dolari din cartierul exclusivist Kalorama, din Washington, D.C., cu o suprafață de 761 de metri pătrați, incluzând opt dormitoare și nouă băi, plus o toaletă de serviciu.

Când au cumpărat această casă, presa a scris că soții Obama vor locui acolo până când cea mai mică fiică a lor, Sasha, va termina școala și va pleca la colegiu. Fata a făcut acest pas la sfârșitul verii, așa că e de așteptat ca Michelle și Barack Obama să-și caute o proprietate în afara capitalei.

Sursa- https://www.eva.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6