div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu meșterița handmade Ecaterina Coada

Ecaterina Coada, originară din satul Popeștii de Jos, raionul Drochia are o pasiune aparte pentru domeniul handmade, mai exact creează diferite bijuterii. Povestea accesoriilor a luat naștere din nevoia de originalitate, unicitate și inspirație. Imaginația este cea mai puternică armă care a ajutat-o să atingă succesul, iar materialele pe care le folosește sunt alese mereu cu o atenție deosebită.

De profesie sunt frizer, dar fiind în concediul de maternitate cu primul copil am lăsat meseria și am început a confecționa cercei. Am încercat și mi-a plăcut foarte mult, iar cu timpul am zis că trebuie să îmi lărgesc pagina și cu alte lucrări precum băntulețe. Pagina mea este bogată cu diferite lucrări ce le-am realizat singură, începutul a fost greu, am avut și persoane neserioase ce nu își ridicau coletele. Întotdeauna pun suflet în orice lucrare și realizez cu plăcere. Ceea ce fac este un relax pentru mine, eu în lumea aceasta a creației mă odihnesc, mă încarc de emoții și energie.

De mică a fost pasionată de lucrările handmade, iar acum un 3 ani a decis că hobby-ul ei merită investiţii. Procesul de creare este unul migălos, dar rezultatul bucură ochii.

De 3 ani particip în oraș la târgul meșterilor populari și îmi place când oamenii se apropie, îți spun un cuvânt de bine. Să descriu într-o frază cu ce mă ocup și ce confecționez e greu, fiindcă fac de toate. Îmi place să experimentez și mă plictisesc să fac una și aceeași. Din lucrări nereușite e clar că a fost ca și orice meșter și o lăsam ca amintire. Chiar dacă sunt și eșecuri trebuie să mergem înainte, dacă avem vise și dorim scopuri atinse. Acum fiind din nou în concediu de maternitate deja cu băiețelul, e greu de a lucra și de a combina lucrul. Sunt tipul de persoană va dacă am idei trebuie să le realizez. În acest domeniu e greu de rezistat dacă nu ai susținere. Pe mine întotdeauna m-au susținut și în continuare mă susțin cei dragi.  

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6