div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Olga Chiperi, moldoveanca stabilită cu traiul în Olanda: Am început să colaborez cu o firmă italiană, iar de atunci viața mea s-a schimbat

Revista Isecrete descoperă oameni, povești de succes și istorii ale moldovenilor stabiliți cu traiul peste hotare. Olga Chiperi are 27 de ani și este originară din satul Voinescu, raionul Hîncești. De profesie designer vestimentar a decis să plece acum patru ani în Olanda. De ce a plecat, cum s-a adaptat, cum se vede Republica Moldova de la distanță dar și cum s-a schimbat viața ei datorită unor produse, ea ne-a vorbit în interviul ce urmează.

Olanda este o țară stabilă unde oamenii se ajută reciproc, povestește Olga.

Am plecat în Olanda acum 4 ani cu fratele meu el deja fiind acolo de un an, mi-a propus și mie să merg să văd cum este viața în altă țară. Nu aș zice că ca fost grea adaptarea dar nici ușoară, chiar dacă eram cu fratele meu oricum despărțirea de familie, prieteni, loc nou, mi-a luat ceva timp până să mă acomodez. Despre Olanda ca țară aș putea spune foarte multe: frumoasă, curată, liniștită, îmi place foarte mult stilul caselor. Mai puțin timpul de aici, este cam ploios anul împrejur. Dacă ar fi să fac o comparație între oameni, multe nu am de spus deoarece aici sunt mulți veniți din alte țări, dar totuși aci sunt mai omănoși, plini de viață și nu atât de încruntați.

Muncitoare, puternică, calmă, ambițioasă și convinsă că lucrurile pot merge spre bine atunci când vorbim despre ele. Iată de ce a decis să-și schimbe radical viața și să împărtășească cu alții schimbările pe care le-a obținut datorită unor produse.


De la începutul anului 2022 am început să colaborez prin intermediul online cu o firmă italiană, care are produse foarte bune, ce ține de Detox, frumusețe, slăbite, îngrijire. Am decis să colaborez cu  ei în urma consumării produselor de care am rămas foarte mulțumită. Și desigur să am un venit suplimentar. Până ce echipa este mică dar cu siguranță că voi creste. Și de ce nu, te aștept și pe tine în echipa mea.

La început experiența mea a fost “0” iar cu ajutorul echipei minunate din care fac parte și ședințelor motivaționale la care participăm zilnic, gratuit, special pentru a crește. Aș recomanda cu toată încrederea toate produsele. Eu încă n-am reușit să le testez pe toate, dar o mare parte să știți că le am în casă și le folosesc zilnic.

Acum este o femeie împlinită. Reușește să combine perfect toate activitățile, și-a găsit un job la care merge cu încântare, iar în timpul liber încet, cu pași mici dar siguri își formează o afacere în domeniul antreprenoriatului.

Recomand pachetul Detox, care l-am luat și eu prima dată, ne ajută la curățirea organismului și desigur la eliminarea kilogramelor în plus. Foarte bune sunt și produsele pentru îngrijirea părului, Collagen, Gel Aloe, Loțiune și alte produse anticădere. Eu am apelat la aceste produse din cauza kilogramelor în plus, mă confruntam cu o problemă a scalpului Psoriazisul ( mătreață severă). Chiar dermatologul
mi-a spus ca trebuie să fac o detoxifiere a organismului deoarece sunt ceva microbi în interior, mai bine spus la stomac. Am luat acest program detox, l-am urmat strict timp de-o lună, am reușit să-mi rezolv problema și totodată să dau jos 7 kg.

Desigur că mai am și un job tradițional la care muncesc 5 zile din 7 la o fabrică de fructe. Iar, timpul liber mi-l petrec în telefon, dar nu privind ce mai face lumea, dar muncind la cel deal doilea job al meu, la care pot munci de oriunde și oricând. Fac filmulețe, postări interesante și desigur că răspund și ofer  detalii cu cel mai mare drag la persoanele care sunt interesate de produse, job. Și cam așa combin eu ambele activități.

Totodată, tânăra promovează un stil de viață sănătos și te așteaptă în echipa sa dacă îți dorești un venit suplimentar și vrei să faci o shimbare.


Spre mirarea mea familia a fost de-acord cu ceea ce-am ales sa fac. Surorile uneori chiar și mă ajută să fac unele filmulețe, postări sau poze. Eu cred că o dată ce-am ales să vorbesc public despre niște produs care pe mine personal m-au ajutat și nu fac nimic ieșit din comun n-ar avea pentru ce-mi interzice. Să știți că chiar și familia mea consumă produsele pe care eu le recomand, mamei mele i-am dat. Ceaiul care o ajută la reglarea tensiunii, Super- Cal care este pentru durerea de oase.

Întotdeauna este loc pentru mai bine, iar noi trebuie să tindem spre a face ceea ce ne place. Eu m-am regăsit în această activitate și mă bucur că pot promova ceva cu adevărat eficient.

Instagram Olga Chiperi

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6