Singura ţară din Europa în care nu a ajuns coronavirusul

Sharing is Caring 💕😘

Muntenegru a rămas singura țară din Europa în care nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus până acum, deși țara se află aproape de Italia, țara cel mai puternic afectată de Covid-19 de pe continent.

Până acum zeci de persoane au fost testate pentru coronavirus în capitala Podgorița și în restul țării, însă nicio persoană nu a fost depistată cu virusul. Asta deși țara se află la câteva sute de kilometri de Italia, țară în care au plecat la muncă mulți muntenegreni.

Chiar și în aceste condiții, Guvernul de la Podgorița a luat măsuri dure la finalul săptămânii trecute, potrivit Reuters. Toate evenimentele publice au fost interzise, școlile au fost închise pentru cel puțin două săptămîni, iar vapoarele nu mai au voie să acosteze în porturile muntenegrene.

De asemenea, ministrul Sănătății a dat ordin să fie închise mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia, Bosnia, Croația și Albania, pentru a preveni răspândirea virusului.

De asemenea, muntenegrenii au interdicția de deplasare în Franța, Germania, Elveția, Danemarca, Slovenia, iar cetățenii străini care vin în țară din aceste zone sunt obligați să intre în izolare.

Între timp, la noi în țară COVID-19 neliniștește populația. Astfel, în Republica Moldova numărul total a ajuns la 29 persoane, printre care și un copil.

Sursa: stirileprotv.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6