[geot country="Romania"] [/geot]

Luisa Badara: „Businessul se învaţă, nu se moşteneşte. Mie îmi place să transform femeile în DIVE”!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
interviu cu luisa badara

O idee este fără valoare pe piaţă dacă nu e pusă în aplicare. “LDG Lashes & Brows Studio” este brandul care s-a născut din dorința Luisei Badara de a transforma femeile în DIVE. Românca de doar 27 de ani își gestionează propria afacere în domeniul frumuseții, departe de țara natală – tocmai în Italia. A pornit de la zero, doar cu un vis și anume acela de a avea propriul salon de beauty.

luisa badara

Fire carismatică, curajoasă, independentă dar și perfecționistă, și-a dat seama că industria frumuseții este direcţia pe care își dorește să o urmeze. Știe cum să scoată în evidență frumusețea naturală a unei femei cu ajutorul procedurilor beauty. De la pâmînt către stele, despre provocări zilnice și despre dorința continuă de a se perfecționa, Luisa ne-a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Revista Isecrete.

Sunt stabilită în Italia de 17 ani. Împreună cu familia, ne-am mutat cu traiul în orașul Friuli Venezia Giulia (Pordenone) pe când eu aveam 11 ani. Am muncit un timp barman/ospătar dar am renunțat la această meserie  pentru că, nu aveam timp de familie. După ce a venit pe lume  fetița mea, îmi doream un job care să-mi permită un program flexibil, pentru a petrece mai mult timp alături de ea”.

O procedură de manichiură la preț exagerat a fost momentul care a propulsat-o în domeniul beauty.

Povestea mea frumoasă în domeniul frumuseții a început acum trei ani. Doream să îmi fac manichiura dar, nail artista la care am apelat mi-a cerut un preț mult prea mare pentru o procedură și atunci m-am gândit că aș putea face și eu cursuri pentru a profesa. Am avut noroc de specialist care mi-a pus bazele acestei meserii și m-a ajutat să o îndrăgesc încă de la primele lecții. La final, am urmat și un curs de extensii de gene.

Am început să lucrez imediat după cursuri. Sunt o fire perfecționistă așa că, am început să cercetez, să mă documentez pentru a evolua în acest domeniu. Așa am cunoscut-o pe Loredana Atanasiu, master la Veneția. La recomandarea ei, am urmat un curs de perfecționare în România alături de Simona Riciu. Am absolvit cursul cu brio și am plecat de acolo cu un bagaj plin de informații utile”.

În doar trei ani de activitate a reușit să adune peste 130 de diplome de la cursuri de specializare, campionate și diferite congrese. Pentru Luisa nu sunt simple hârtii ci o  dovadă a muncii, dedicației și străduinței sale.

Evoluția mea în carieră a fost una bogată. Mereu am tins să particip la cele mai bune cursuri de perfecționare/campionate/seminare care m-au ajutat să devin mai bună. Datorită implicării profunde, anul acesta am primit propunerea de fi master pentru Intrigo Dermo Milano, o companie mare la nivel internațional”.

Primul campionat memorabil la care am participat a fost la doar 7 luni de la cursul de bază. Un eveniment plin de emoții și frici în același timp, deoarece nu aveam suficientă experiență și credeam că nu voi reuși. Însă, universul a fost de partea mea și m-am întors acasă cu trei cupe de la categoria juniori. Eram mândră de rezultate mele și asta m-a ambiționat să mă perfecționez și mai mult”.

În business nu există legi sau modele universal valabile care să garanteze reuşita, ci doar situaţii-lecții din care se poate învăţa. Fiind la început de drum, tânăra ambițioasă era hotărâtă să cucerească încrederea femeilor, care-i pășesc pragul, cu proceduri de calitate – iar în scurt timp a reușit!  Și-a deschis propriul studiou în Italia – LDG Lashes & Brows Studio Luisa Badara  care este suma a 90% muncă, 10% inspirație și un strop de nebunie.

Aici femeile pot beneficia de următoarele servicii: dermopigmentare, extensii de gene, laminare gene/sprâncene,  stilizarea sprâncenelor cu henna, BB Glow, Needling-Mesoterapia – toate procedurile fiind realizate cu multă grijă și pasiune”.

De la începutul carierei și până acum nu aș zice că a fost foarte greu, deoarece întotdeauna am avut susținerea soțului și a familiei. Printre mentorii care și-au pus amprenta asupra mea ca specialist sunt : Simona Riciu, Tatiana Ivanov, Loredana Atanasiu, Marianna Smirnova, Olga Sandu și mulți alții”.

Luisa este adepta naturaleței, iar procedurile realizate de ea se caracterizează printr-o abordare și un design personalizat. Fiecare clientă în parte este tratată regește.

Mă simt o răsfățată și mai feminină datorită procedurilor de înfrumusețare. Apelez la colegele mele din această sferă, ador extensiile de gene, laminarea sprâncenelor și tot ce ține de domeniul în care eu lucrez. Consider că, tot ce este natural și executat de un specialist calificat nu face decât să pună în evidență adevărata frumusețe a unei femei”.

Nu se lasă speriată de provocările întâlnite. Luisa se autodepășește și progresează continuu, indiferent de momente. Întrebată despre cea mai neplăcută situație din cariera sa….

…mie îmi place să discut cu fiecare clientă care îmi pășește pragul despre dorințele sale, despre ceea ce a mai avut și despre experiențe neplăcute etc. Vreau să spun doar că, urăsc situațiile când cineva profită de bunătatea mea”.

Dacă la început toate veniturile sale erau reinvestite în studiou, în specializări și perfecționări – astăzi, la trei ani distanţă, business-ul Luisei se îndreaptă spre o cifră de afacere care îi permite să viseze la o “extindere a pasiunii”.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 3

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6