[geot country="Romania"] [/geot]

Eveline Tar: „Pentru a reuși trebuie să înfrunți eșecul cu demnitate.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
În timp ce unii la 22 de ani abia pornesc în viață, Eveline Tar este românca ce se bucură din plin de o carieră strălucitoare în domeniul beauty. Cum a ajuns să câștige lunar bani frumoși din arta frumosului, tocmai în Belgia, aflați din interviul acordat revistei noastre.

eveline tar

Își etalează talentul și muncește cu mult har și dăruire de la vârsta de 18 ani. Acum este una dintre cosmeticienele, make-up Artistele și Lash stylistele din Belgia, care și-a transformat pasiunea într-o afacere frumoasă.

Pasiunea Evelinei pentru domeniul beauty își are rădăcinile încă din copilărie, când visa să devină o femeie de afaceri și să aducă zâmbetul pe chipul femeilor. Originară din Satu Mare, România, a început această meserie frumoasă în anul 2016 iar de atunci își uimește clienții cu rezultatele uimitoare.

După ce am absolvit liceul mă tot gândeam ce aș putea face mai departe. Pasiunea pentru beauty o aveam de la o vârstă fragedă, dar nu eram sigură că voi lucra în acest domeniu cândva. Totuși, destinul se pare că, a decis pentru mine iar la 18 ani am decis să urmez primul curs de bază în cosmetologie. În câteva luni, m-am mutat la logodnicul meu care se afla în Belgia și imediat m-am înscris la o școală de cosmetică în Ungaria. Procesul de studii a durat 2 ani. În același timp am urmat un curs de bază de extensii de din Budapesta. Apoi în 2018 am simțit nevoia de a crește mai mult, așa că pe listă a urmat un curs de bază în machiaj la cea mai talentată specialistă Ema Uta.

Desigur că, prima perioadă fiind departe de casă, de familia mea, fără să cunosc limba a fost foarte complicată pentru mine atât pe plan personal cât și profesional! Recomandările primelor cliente au dat roade, am devenit cunoscută într-un timp scurt deoarece am depus multă muncă și suflet pentru ca, femeile să fie mulțumite de rezultat”.

De la pasiunea ei pentru frumusețe până la un business în materie de beauty, a fost doar un pas. În prezent, Eveline tinde cu toată ardoarea să învețe de la cei mai buni, or formarea este unul dintre pilonii fundamentali pentru a deveni remarcată în acest domeniu.

Am urmat cursuri de perfecționare pentru că am vrut să fiu mereu cu un pas înainte și să aduc clientelor mele doar servicii și informații utile. Astfel pot enumera: masterclass Harel Margalit din Israel, masterclass cu Jordan Liberty, Dannessa Myricks, Shani Baruch, Ortal Elimeleh.

De asemenea, am participat la 2 campionate în Miskolc, Ungaria. Chiar dacă nu am câștigat pot spune că, a fost o experiență extraordinară. Am avut ocazia să vad concepțiile celorlalți artisti și tehnicile pe care le aplicau. I-am admirat și lucrările lui Harel Margalit, un make-up artist din Israel axat mai mult pe machiajele Bridal. Amintirile și informațiile acumulate de la acest eveniment mi-au prins bine în cariera mea”.

Se inspiră mereu de la cei mai buni! Implementează tehnici folosite de cei mai faimoși make-up artiști internaționali iar ambiția o poartă pe culmile celor mai inimaginabile visuri.

A fost nevoie de foarte multă implicare, răbdare și perseverență pentru a ajunge la rezultatele pe care astăzi le dețin. Am muncit din greu, iar motivația mea constă în faptul că îmi doream să am lucrări la fel de perfecte precum a artiștilor internaționali cunoscuți”.

Creativitate, dedicare și profesionalism, sunt elementele cheie care descriu cel mai bine ceea ce face acum tânăra specialistă.

Cea mai mare realizare a mea a fost să particip la 2 campionate din Ungaria la categoria de make-up de zi. De asemenea, am fost mândră că am fost solicitată pentru a-i realiza un machiaj cunoscutului muzician din Ungaria, Horváth Tamas, care s-a filmat într-un videoclip de al său”.

Un specialist beauty desăvârșit are următorul portret…

Portretul perfect al unui artist în domeniul beauty este acel artist care niciodată nu îi este frică de concurență. Care e sigur și stăpân pe creațiile proprii. Este important să nu uităm niciodată de unde am plecat! Atunci când ajungem să formăm alți oameni în acest domeniu, să le oferim toate informațiile necesare pe care le-am dobândit pe parcursul carierei noastre”.

Napoleon spunea că: Femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua este o comoară. Eveline Tar este persoana care întrunește ambele calități.

eveline tar

Nu trebuie să ne comparăm lucrările cu alți specialiști mai experimentați. Trebuie să trecem de greutăți și obstacole pentru a atinge același nivel ca ei. Sunt o persoană foarte ambițioasă, cu visuri mărețe. Visez să ajung să machiez la case de moda sau pentru reviste în viitor și să îmi deschid propriul salon de înfrumusețare”.

Care sunt avantajele și dezavantajele unei meserii în domeniul frumuseții?

” Avantajele acestei meserii este că îți poți face cunoștințe și relații foarte ușor! Dacă ești o persoană sociabilă și prietenoasă acest job sigur ți-se potrivește. Pentru mine este o motivație să activez în acest domeniu. Fiind o plăcere adevărată, nu simt oboseala, iar orele petrecute în studio trec foarte repede. Printre dezavantaje pot enumera faptul că, este greu să lucrezi cu diferite categorii de persoane dar într-un final reușesc să ajung pe aceeași undă cu ei”.

În perioada estivală, tot mai multe femei se confruntă cu probleme de piele. Ce sfaturi aveți pentru cele care își doresc un ten impecabil?

Pentru a avea un ten sănătos este nevoie să avem o rutina zilnică corectă! Deseori sunt întrebată cum putem scăpa de comedoane ( punctele negre si albe ) sau de acnee. Recomand femeilor să consulte un specialist în domeniu pentru a urma un tratament facial eficient. Iar dacă sunt probleme mai grave precum acneea sau pete pigmentare, ar fi binevenită vizita la un  medic dermatolog”!

2020 e anul provocărilor! Tendințele dezvăluie liniile grafice cu tuș și buzele de satin. Ce propune Eveline Tar clientelor sale fidele în acest sezon?

În acest sezon a revenit tendința anilor 90’s cu linii foarte grafice  culori vibrante. Tenul cu aspect sănătos și foarte hidratat, buze cu un aspect satinat nici foarte mat și nici glossy. Ce ține de sprâncene se poartă naturalețea”.

În domeniul extensiilor de gene există trenduri și tendințele se schimbă anual,   influențează astfel lumea genelor. Focusul însă este sănătatea ochilor și executarea procedurii orientată spre diminuarea problemelor care pot apărea, precum alergiile, sensibilizarea ochilor sau deteriorarea genelor biologice.

”În  ultimii ani domeniul pe extensii de gene s-a dezvoltat enorm de mult.  Au apărut foarte multe metode de lucru și tehnici noi. Multe styling-uri cum ar fi efectul Kim Kardashian sau efectul de eyeliner cu ajutorul curburii L. Majoritatea clientelor optează pentru naturalețe”.

’’Munca fiecărui om este portretul său’’- Samuel Butler.

Valorile care mă definesc este perseverența, ambiția și corectitudinea față de clienți! Anume aceste calități mă  vor ajuta  pe parcursul carierei mele”!

Vezi galeria foto!

Facebook Eveline Tar Make-up Artist

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 3

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6